jedva čeka porođaj

Ana Bebić u 7. mesecu trudnoće priznaje: Ne želim da znam pol bebe!

0

Poznata pevačica uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Ivanom, sa kojim željno iščekuje dan kada će im se pridružiti novi član porodice

foto: Vladimir Milovanović
foto: Vladimir Milovanović

Pevačica Ana Bebić nedavno je ušla u sedmi mesec trudnoće, ali kako kaže, ne želi da zna pol svog deteta hoće da se iznenadi.

 

- Nisam se raspitivala za pol bebe, jer želim da to bude iznenađenje. Najvažnije mi je da beba bude živa i zdrava. Muž i ja razmišljamo o imenima i sigurno ćemo napraviti uži krug do porođaja. Sad ulazim u sedmi mesec i zahvaljujem bogu što se zaista super osećam. Kažu da mi predstoje teški dani, ali ne plašim se jer smatram da sam psihički i fizički spremna za njih, tako da jedva čekam da beba dođe - kaže Ana za Alo i dodaje da više nije tako "zahtevna trudnica" kao što je to bilo na početku njene trudnoće:

 

- U početku sam maltretirala supruga, a sada sam manje zahtevna. Mislim da sam se navikla na trudnoću i zaista se trudim da ne budem razmažena. Međutim, neću da krijem da suprug i ja imamo tremu što ćemo postati roditilji - kaže pevačica.

 

 

 

makonda-tracker