novi glossy

Jelena Karleuša u iskrenoj ispovesti priznaje: Žrtvujem se zbog Duška

4

Pop pevačica koja ove godine slavi deset godina zajednice sa suprugom Duškom Tošićem ističe da je spremna da podnese veliku žrtvu zarad voljenog muškarca, s kojim ima dve ćerke

foto: Miša Obradovič
foto: Miša Obradovič

Kako se uskoro bliži jubilarna desetogodišnjica braka, pop pevačica Jelena Karleuša (39) otkriva za Glossy kroz kakva iskušenja prolaze ona i njen suprug, fudbaler Bešiktaša Duško Tošić i šta je potrebno da se održi kvalitetan ljubavni odnos.

 

Ekstravagantna zvezda priznaje da joj teško pada razdvojenost od supruga i da život na relaciji Beograd-Istanbul nimalo nije lak kako za nju, tako i za njihove ćerke Atinu (9) i Niku (8). Ipak, dobra organizacija i kvalitetno provedeno zajedničko vreme su njihova prednost.

 

- Živimo u eri raspada brakova i degradiranja porodičnih vrednosti, što je u Srbiji jako izraženo. Bračni parovi danas gledaju samo sebe i trče za svojom karijerom. Mnogo su sebični i porodicu stavljaju na drugo mesto. Jednostavno, porodica nema isti značaj kao nekad - počela je razgovor uspešna pevačica...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 19. broju magazina Glossy, koji u sredu, 21. marta dobijate na poklon uz dnevni list Kurir!


Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: glossy

 

makonda-tracker