uplašila se

Porodično putovanje iz snova prekinula je potpuno neočekivana situacija: Aco Pejović otkrio kakvu nezgodu je doživela njegova ćerka

0

Popularni pevač Aco Pejović tokom vikenda vratio se sa porodičnog putovanja koje će dugo nositi u sećanju

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Naime, Pejović je sa suprugom i ćerkama početak februara proveo na egzotičnoj destinaciji koja ih je ostavila bez daha, a odmah po povratku sa ovog magičnog putovanja svoje utiske podelio je sa javnošću i ispričao kako su se proveli na Zanzibaru.

 

- Moram da priznam da je bilo vrhunski! Sjajno! Pričao sam sa porodicom i mislimo da nam je ovo bio jedan od najboljih odmora do sada - prepričava svoje utiske pevač, otkrivši da je njihovo uživanje nakratko prekinula nezgoda koju je doživela njegova ćerka.

 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) on

- Najmlađu ćerku je ugrizao majmun za ruku. Jako se uplašila. Evo već peti dan prima vakcine protiv besnila. Ali da ne bude antireklama, dešava se - kaže kroz osmeh Pejović dodajući da čitavo putovanje može da opiše jednom rečju - nestvarno!

 

 

 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) on

Pevač je ovom prilikom otkrio i zašto je odabrao baš tu destinaciju.

 

- Ja volim nešto što nije viđeno i gde ne ide puno ljudi. Možda odem i na Tajland, ali ta gužva i mnogo naših ljudi nije me privlačno ako idem da se odmaram - kaže pevač i otkriva da je na Zanzibaru imao društvo svog velikog prijatelja i kolege Saše Matića.

 

Naime, Pejović i Matić sasvim slučajno tokom jednog razgovora telefonom zaključili su da njihovi aranžmani počinju istog dana, te da će odmor provesti zajedno, a ta činjenica obojicu je veoma obradovala.

 

makonda-tracker