otvoreno o svemu

Stefan Živojinović iskreno o konfliktima u porodici: Evo ko se najviše i najčešće svađa u domu Lepe Brene

0

Sin Lepe Brene uplovio je u muzičke vode, a nakon što se vratio sa porodičnog odmora speman je za nove poslovne poduhvate.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Po povratku sa odmora koji je sa članovima svoje najuže porodice proveo na Tajlandu i Maldivima, Stefan kaže da je prvi put uspeo zaista da se odmori i napuni baterije za nove poslovne poduhvate.

 

- Ovo je prvi put da samo otišao na odmor i stvarno se i odmorio. Kad odeš sa društvom to nije odmor, nego se samo izlazi - rekao je Stefan u emisiji Glamur, dodajući da je sa porodicom proveo odlično vreme i da su njegovi roditelji tom prilikom na divan način proslavili trideset godina braka.

 

foto: Privatna Arhiva

Ovom prilikom, nakon brojnih spekulacija da su Brena i njena snajka Aleksandra Prijović u svađi, Stefan je progovorio o konfliktima u porodici, otkrivajući ko se zaista u njihovoj zajednici najviše i najčešće svađa:

 

- Ja i Viktor! Mali je i buntovan, a ja se trudim da mu kao stariji brat prenesem neke stvari. A on se kao svaki mlađi brat ne da! - kaže kroz osmeh Stefan, dodajući da i mama često ume da prigovori:

 

- Možda i mama kao i svaki roditelj ponekad "baci" neki komentar tipa "nemoj to, nemoj ovo", ali zista se ne svađamo - kaže Stefan, koji se ovom prilikom osvrnuo na komentar svoje majke da mu dosta pomaže u karijeri:

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker