Glossy PRIČA NEDELJE

Sanja Marinković iskreno o porodici i roditeljstvu: Važno mi je da me muž razume

0

Još pod utiskom putovanja u daleki Bangkok, poznata voditeljka opisuje svoje avanture sa sinom Strahinjom i kaže da odmori bez supruga ne mogu da naruše njihov brak.

foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Kao što to nalaže njena porodična tradicija, svaki raspust svog sina Strahinje voditeljka Sanja Marinković koristi za novo putovanje. Ovoga puta izbor je pao na Bangkok, grad u koji je prvi put povela svog naslednika, pa je samim tim i avantura po Dalekom istoku bila lepša i uzbudljivija.


- Pored zdravlja, najlepše je investirati u putovanja, pa svake godine biram destinaciju po meri svoje ležernosti. Pošto je Strahinja bio sa mnom pored hramova, parkova i marketa na vodi, obilazili smo i luna-parkove, zoo-vrtove, akvarijume... Provod je bio fenomenalan. Sin me često citira kad kažem da su avionske karte moja mera sreće i da bih poslednji dinar potrošila na putovanje. Tako smo vaspitani moj brat i ja, i trudim se da svom detetu prenesem ljubav prema bogatstvu koje čine avanture, putovanja, sport... - počinje Sanja, u čijem glasu se oseća da je još pod utiskom putovanja.

 

foto: Privatna arhiva

- Uvek mi je odmor za duh i telo kad pobegnem iz beogradske zime i sivila i iz aviona ugledam plavo nebo i sunce, a čizme zamenim papučama. Tajland je zemlja najlepših izlazaka sunca, osmeha, svežeg voća i povrća i predivne kulture, tradicije i osećaja za negu duha i tela. Kada ste u Bangkoku, svaki trenutak je avantura - od vožnje taksijem, pokušaja da se sporazumete s Tajlanđanima, safarija, gde ste kao gost u najvećem krdu žirafa na svetu koje vam ljubazno prilaze u želji da im poklonite banane, pa do šetnje prljavim ulicama u kojima preskačete otpatke i pacove. Sve je to Bangkok - opisuje voditeljka, koja ne veruje u tezu da odvojena putovanja učvršćuju brak supružnika.

 

 

- Strast i poverenje ključ su uspešnog braka, a takvi začini ne bi mnogo pomogli nikome. Putujemo zajedno, ali i sami. Strahinja sa školom, ja sa sestrama i prijateljicama često vikendom odem u devojačke avanture, a i tata putuje sam, najčešće poslovno. Važno je da partneri pružaju podršku jedno drugom i u dobru i u zlu, a avionske karte teško da bi tu mnogo pomogle - nastavlja Sanja, koja se svom partneru Aleksandru Uhrinu obećala na večnu vernost 11. 11. 2011, verujući u simboliku tog datuma.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker