NOvi glossy

Dajana Paunović: Dušan mi je dar od Boga

2

Iako je u godini za nama stavila tačku na brak s producentom Žikom Jakšićem, voditeljka je imala i dosta razloga za smeh, a najvažniji joj je svakako naslednik Dušan.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Voditeljki Dajani Paunović se u 2017. dogodilo nekoliko važnih stvari koje su svakako uticale na to da joj se život bitno promeni. U februaru je donela odluku da okonča sedmogodišnji brak s producentom Žikom Jakšićem, s kojim je ostala u korektnim odnosima, pre svega zbog njihovog naslednika Dušana, koji ima ima pet godina. Zatim je prihvatila ponudu da vikendom vodi "Svitanje", koje se emituje pre Jutarnjeg programa na televiziji Pink, što se ispostavilo kao dobar potez s obzirom na to da je za kratko vreme postala vrlo gledana emisija. Kad podvuče crtu, može da kaže da zadovoljna ulazi u novu godinu.


- Za doček ćemo biti u krugu porodice. Početak novogodišnje noći rezervisali smo za doček najbitnijeg gosta Deda Mraza, kojeg Dušan s nestrpljenjem očekuje - počinje voditeljka, otkrivajući potom svoje želje za predstojeći period...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 8. broju magazina Glossy, koji u sredu, 27. decembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.


Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker