PRIČA NEDELJE

Sonja Vuksanović: Glamurozna proslava punoletstva ćerke Sofije

0

Glamuroznom proslavom poznata stilistkinja obeležila je ulazak u svet odraslih svoje starije ćerke Sofije, a najveselija na zabavi bila je njena mlađa naslednica Viktorija.

foto: Damir Dervišagić

U raskošno dekorisanom ambijentu jedenog beogradskog splava, Sonja Vuksanović organizovala je 24. decembra proslavu povodom osamnaestog rođendana starije ćerke Sofije, koju je dobila u braku sa bivšim suprugom, pevačem Željkom Šašićem. Ponosna majka potrudila se da ispuni svaku želju svojoj mezimici za punoletstvo, iako ona nije bila zahtevna i poželela je da taj važan dan provede sa dragim prijateljima.

 

- Baš je bila prava žurka, onakva kakvu je Sofija i htela. Želela je da bude skroz opušteno veče. Društvo joj je bilo kulturno i veselo, svi su došli da se provedu. I zabavili su se onako kako dolikuje. Najbitnije mi je bilo da Sofija bude zadovoljna. I meni je bilo prelepo, takođe sam uživala sa svojim prijateljima - počinje Sonja, koja svoju stariju naslednicu i dalje smatra malom devojčicom.

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 8. broju magazina Glossy, koji u sredu, 27. decembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.


Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker