novi glossy

Edita Aradinović u iskrenoj ispovesti progovorila o najvećem gubitku: Čuvam uspomenu na brata

0

Mlada pevačica govori o najvećem gubitku u životu, kada je ostala bez rođenog brata, seća se trenutka kada je saznala za majčinu bolest i otkriva da je u ljubavi usamljena.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Karijera mlade pevačice Edite Aradinović potpuno se promenila nakon učešća u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato". Njene glasovne sposobnosti i glumačko umeće bili su joj dovoljni da dodatno kupi naklonost publike, a reakcija svih koji su je podržavali tokom poslednjih meseci danas su joj najveća snaga i podrška da se sa svim privatnim nedaćama koje su joj ostavile ožiljke na duši lakše nosi.

 

Naime, pevačica je pored majke Florije i sestre Indire, poznatije pod nadimkom Indi, imala i brata, koji je rođen sa Daunovim sindromom, a preminuo je kada je Edita imala 11 godina.

 

Pre četiri godine suočila se sa još jednom boli, kada je saznala da joj majka boluje od raka. I taj period prebrodila je zahvaljujući poslu i publici...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, sedmom broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: Glossy

 

makonda-tracker