Glossy PRIČA NEDELJE

Iskra Brajović: Još je rano za drugo dete

1

Tek što je sa suprugom Sinišom proslavila prvi rođendan njihove naslednice Ines, glumica kaže da ne planira proširenje porodice već želi da se posveti odrastanju ćerke

foto:  Sale Jančević
foto: Sale Jančević

Glumica Iskra Brajović Babić (30), naslednica barda Voje Brajovića (67), i njen suprug Siniša Babić (40) uživaju u čarima roditeljstva, a nedavno su u krugu najbližih prijatelja proslavili i prvi rođendan ćerke Ines. Glumica se krajem aprila vratila na scenu Zvezdara teatra, ali odbija uloge na filmu i televiziji kako bi što više vremena provodila sa svojom naslednicom.

 

Dodala je minimum 24 kilograma: Iskra Brajović Babić se pohvalila svojom novom kilažom (FOTO)
 

- Igram svoje predstave i nisam htela da prihvatam nove angažmane jer ne želim da Ines pati zbog nečega što ću ja nadoknaditi kasnije. Sad kad je ona već dete koje sarađuje, javno objavljujem da jedva čekam da me neko pozove za novu ulogu - započinje priču Iskra, koja kaže kako o svojoj nemirnoj devojčici ne može da brine sama, a najveća podrška joj je suprug Siniša, koji joj pomaže kad ima obaveza u pozorištu.

foto: Sale Jančević


- Dolaskom Ines u naše živote sve se promenilo za 180 stepeni. Međutim, tako je trebalo da bude. Život je kao rolerkoster. Nemam pomoć u kući, tu smo samo suprug i ja, moja majka je od velike pomoći, ali ne živimo blizu tako da se ni na nju ne mogu osloniti svakodnevno. A Ines je prepametno, a samim tim i prezahtevno dete, često u šali kažem da je četvorogodišnjakinja zarobljena u telu bebe. Ponekad je pravo čudo kako stignem bilo šta, osim predstava i bebe, da uradim za sebe - otkriva glumica i smatra da je još rano da Ines dobije brata ili sestru.

 

Iskra Brajović: Ines je mamina najveća podrška! (FOTO)
 

- Proširenje porodice se i te kako planira, a ja trenutno želim da se samo posvetim Inesinom odrastanju, a i priželjkujem povratak karijeri onoliko koliko je moguće, to jest, koliko ponuda bude, jer poznato je da mi glumci zavisimo od nečijeg poziva, ne možemo samo izaći pred svet "i glumiti". Tako da će za drugo dete biti vremena - završava glumica.

 

Romantično majčinstvo: Iskra Brajović ne odvaja se od svoje ćerke koja joj je najbolji pomoćnik u kuhinji! (FOTO)

makonda-tracker