porodična drama

Novi skandal legendarnog fudbalera: Maradona tužio svoje ćerke i traži da jedna od njih ode u zatvor

0

Na fudbalskom terenu bio je jedan od najboljih svih vremena, ali daleko od stadiona vuče poteze koji bi se malo kome dopali...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Argentinski fudbaler i fudbalski trener Dijego Maradona više puta se našao u centru skandala o kojima je pisao ceo svet: koristio je kokain, protestovao zbog posete američkog predsednika Džordža Buša Argentini, više puta javno govorio o svojim političkim stavovima, a prošle godine je optužen da je fizički nasrnuo na svoju verenicu.

 

4 godine su se voleli uprkos razlici od 30 godina, ali sada se naslućuje kraj: Legendarni fudbaler fizički napao na verenicu?

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Ovih dana svetski mediji ponovo pišu o legendarnom Argentincu i razlog ponovo nisu njegovi sportski uspesi. Dijego Armando Maradona je, naime, optužio svoje ćerke Dalmu i Đaninu da su mu ukrale čak 3,4 miliona britanskih funti i zatražio da se jedna od njih kazni zatvorom.

 

foto: Profimedia

I ne samo to - on je za umešanost u krađu optužio i svoju bivšu suprugu Klaudiju Viljafane, a navodno su sve optužene da su deo novca ostavile u Urugvaju, a deo iskoristile za kupovinu imovine u Americi.

 

Maradonina ćerka snimila film za odrasle?

 

Kako je objasnio Maradonin advokat, ako je novac tamo gde misle da jeste, onda ne postoji druga opcija nego da se Đanina uhapsi, prenosi španska Marka.

 

Maradona pre nekoliko godina sa ćerkom Dalmom, foto: Profimedia

Mlađa Maradonina ćerka, koja je, inače, četiri godine bila udata za fudbalera Serhija Aguera, navodno je poručila da njen otac zna gde ona živi i da mogu da dođu po nju kad god požele.

makonda-tracker