Iznenadila

Sada je sasvim drugačije nego ranije: Dijana Đoković iskreno o odnosu sa Novakom i Jelenom (FOTO)

1

Kako i njeni sinovi već imaju svoje porodice, Dijana Đoković je otkrila u kakvom je odnosu sa njima, ali i kakva je kao svekrva. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Njenoj sreći nema kraja otkada se Novak i u privatnom životu ostvario u ulozi supruga i oca.

 

Ponosna na sina: Dijana Đoković otkrila šta Novaka čini šampionom

 

Iako su se mnogi zapitali zašto nije kod svog sina i njegove porodice u Monte Karlu, s obzirom na to da je nedavno dobila unuku Taru, Dijana kaže da ipak oni treba samostalno da žive.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj starni

 

 

foto: Damir Dervišagić

Ja ih pustim malo da dišu, da žive sami, ne smaram ih. Čujemo se naravno. Šalju mi fotografije Stefana i Tare, dopisujemo se i uživamo u svakom trenutku. Nisam stroga baka. Možda sam bila stroža mama, ali kao baka sam drugačija", kaže sa osmehom Dijana Đoković.

Videla sam je samo kad se Jelena porodila: Mama Novaka Đokovića iskreno o rođenju unuke Tare (FOTO)

 

Iako nekada zna da izgleda strože kada je gledamo u loži teniskih turnira, Dijana Đoković je dama koja obožava da bude uz svoju porodicu i tada pokazuje svoju blagu narav.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Damir Dervišagić

Ja sam vrlo opuštena i volim šalu i volim da sam u dobrom društvu, tako da nisam stroga i nisam namrštena. No, kada je Novak na terenu to je druga priča. Ali ni to nije realno stanje u kome se ja nalazim i nije moje osećanje. Na terenu smo fokusirani na to kada on igra da pratimo svaki njegov pokret, zaista kao da mi igramo sa njim i nerviramo se duboko u sebi, samo što nekad ne smete da to pokažete pa stavite masku i onda izgledate tako da ste strogi", kaže za “Blic puls” Novakova mama.

Srđan i Dijana Đoković otkrivaju tajne roditeljstva: Ovako se odgajaju šampioni!

 

Zbog slave i popularnosti njenog sina, sve oči su uvek uprte u ovu damu. Ona je čest gost modnih manifestacija, ali kako priznaje nije veliki fanatik niti slepo prati modne trendove.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Marina Lopičić

Ja ne pratim modu u tom smislu da moram da nosim sve što je u trendu. Ne volim to. Volim da nosim ono u čemu se ja dobro osećam i što se meni sviđa, to je za mene najvažnije. Rad Igora Todorovića veoma poštujem i zato sam na svakoj njegovoj reviji", kaže ona.

Mama Novaka Đokovića otvorila dušu: Volela bih da zaboravim sinovljeve suze! (FOTO)

 

Na pitanje da li joj je bitno da to što nosi uvek bude markirano ili može da se nađe neka stvar u ormaru od hiljadu dinara, Dijana odgovara:

 

Nije mi bitno da bude markirano, samo mi je bitno da bude kvalitetno."

Kako priznaje, ne robuje modnim trendovima, a pristalica je i toga da ako je dobra majica, nije bitno da li košta i hiljadu dinara.

makonda-tracker