šok!

15 godina je bio sav njen svet: Trudna žena fudbalera uslikana bez burme - a šuška se i da je vratila devojačko prezime

0

Oprostila mu je avanture s prostitutkama, strpljivo je čekala da se vrati s putovanja, vaspitavala njihovo troje dece... Ipak, čini se da lepa Kolin gubi strpljenje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Tridesetjednogodišnja Kolin Runi i njen suprug Vejn poznaju se od njene 12. godine, a stupili su u vezu još u srednjoj školi, kada je ona bila stara svega 16 godina.

 

Mislili su da ih niko ne gleda: Fudbaler i njegova supruga ni posle 15 godina veze ne skidaju ruke jedno s drugog

 

Bračni par Runi poznat je kao jedan od najzaljubljenijih na britanskoj javnoj sceni - paparaci su ih i ovog leta uslikali kako se ljube i maze kao tinejdžeri. Ipak, Runi je i te kako sklon skandalima, a šuška se da u njihovom porodičnom životu nije sve isto nakon najnovijeg koji je napravio.

 

foto: Profimedia

Naime, Runi je nedavno priveden zbog vožnje u pijanom stanju, i to nakon provoda s poznatom party devojkom Lorom Simpson.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

Kolin, koja trenutno nosi njihovo četvrto dete, nije se oglašavala povodom ove neprijatnosti i šuškanja o Runijevom društvu te večeri. Ipak, ona je trenutno na svom sedmom odmoru bez Vejna u proteklih deset meseci, a mediji su je uslikali kako se opušta na plaži - bez burme na prstu!

 

Težak je život žena fudbalera: Mislim da on ne koristi mozak previše, ne mogu da se oslonim na njega

 

 

Međutim, to nije jedino što su paparaci primetili dok se Kolin opuštala na Barbadosu. Naime, pored nje je stajala torba marke Luj Viton po kojoj su ispisani njeni inicijali, ali umesto C.R, tu je stajalo C.M, a Kolinino devojačko prezime glasi Meklaflin.

 

 

Kako pišu britanski mediji, fudbaler i dalje nosi svoju burmu.

 

makonda-tracker