kontroverzno pitanje

Nikola Rokvić izneo stav o temi koja je zapalila domaću javnost: Abortus je danas nešto normalno, to je za svaku osudu

0

Nakon što je u javnosti ponovo počela rasprava o tome je li prekid trudnoće opravdan ili ne, poznati pevač podelio je s fanovima i svoje mišljenje na tu temu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Naime, proteklih nekoliko dana ova tema se ponovo pojavila u našem društvu, a među onima koji su rešili da iznesu svoj stav jeste i pevač Nikola Rokvić.

 

Nikola Rokvić sve dirnuo nežnim očinskim rečima: Tvojim rođenjem pronašao sam najvažniji deo mozaika ljubavi (FOTO)

 

- Važno je uticati na društvo da bi se promene desile! Evo kako govor istine zna da unese pometnju! Ne osuđuju se oni koji su pogrešili, ne daj Bože, već greh i opravdavanje istog, u globalu! U današnjem svetu je abortus postao sasvim opravdana i normalna stvar, a to je poražavajuće i za svaku osudu! Onda se vrlo teško dolazi do iskrenog pokajanja za takvu veliku grešku u tom okruženju! I sam sam u mladosti iskusio sve to, tako da mogu otvoreno da pričam o toj temi! I mislim da javne ličnosti moraju da apeluju na buduće generacije o svim bitnim pitanjima! Barem oni koji osećaju da ono što im je dato, vrate na pravi način, za bolje sutra! Živi bili! - napisao je Nikola na društvenoj mreži Instagram.

 

Popularni pevač u braku je s manekenkom Bojanom Barović, s kojom ima ćerkicu Leonu.

makonda-tracker