najveća podrška

Selma Bajrami: Ne postoje reči kojima bih mogla da zahvalim svojoj majci

0

Popuarna pevalčica kroz život je prošla kroz mnoge životne puteve, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Ali ono na čemu je posebno zahvalna jeste podrška njene majke, koja je uvek stajala uz nju.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Kako pevačica Selma Bajrami nedavno otkrila, majka joj je često govorila da će razumeti njene brige kad i sama dobije dete. Kada je na svet došao njen sin, potpuno je shvatila njene reči.

 

Zbog njega je spremna na sve, a njegov osmeh je najlepši poklon: Selma Bajrami uživa u zagrljaju svog omiljenog muškarca

 

- Rođenjem sina Darisa shvatila sam kolika je jaka veza između majke i deteta i da ne postoji ništa na ovom svetu što može da vas razdvoji. Moja majka je veliki oslonac u mom životu i ponosna sam što moj sin iščekuje svaki njen dolazak i bakin zagrljaj mu je vredniji od svih poklona koje dobija - ispričala je Selma.

 

 

A post shared by Selma Bajrami (@selmabajrami.star) on

 

Pevačica je objasnila da je njena majka stajala pored nje u svakom trenutku i pokazala se kao najbolji mogući prijatelj.

 

- Ne postoje reči kojima bih mogla da se zahvalim majci što u njoj imam i najbolju prijateljicu i nekog ko mi je pokazao da se i kroz trnje hoda uzdignute glave i bori za svoje. Na svetu je mnogo bogatstva, ali najveće je porodica i ljubav majke jer njen zagrljaj govori više od hiljadu reči - rekla je Selma.

makonda-tracker