najvažniji ciljevi

Jelena Tomašević otkrila kako Ivan i ona vaspitavaju svoju mezimicu: Volela bih da Nina bude dobar i pošten čovek kad poraste

0

Svet oko nas možemo da menjamo tako što počinjemo od sebe, poručuje Jelena Tomašević koja je u skladnom braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem.

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović


- Moji roditelji, bake i deke su vrlo držali do tradicionalnih vrednosti, pa su meni i bratu sve to preneli na nivou običaja i obeležja. Naravno da ćerku Ninu učim pravoslavlju, kao što su nam sva pokolenja u pravoslavlju odrasla, tako i mi poštujemo naše duhovno nasleđe. A što se same vere tiče, mislim da je to intimna stvar svakog pojedinca i da ona treba da se oseti u srcu i da se neguje - kaže Jelena Tomašević.

 

Bio je njen obožavalac i uspeo je da osvoji njeno srce: Jedna od najlepših ljubavnih priča u svetu poznatih i dalje mami osmeh

 

Ipak, pevačica ističe da joj je sada najvažnije da je njena i Ivanova ćerka vesela i zdrava.

 

- Nina je dobro i poslušno dete. Mnogo voli decu i sada dok je mala zaista je najbitnije da je zdrava i vesela. Volela bih kad poraste da bude dobar i pošten čovek, da bude vredna i da se bori za svoje ciljeve. Da bude hrabra i skromna, a nežna i neustrašiva u isto vreme - ne krije Jelena Tomašević.

 

1 / 4 Foto: Aleksandar Jovanović

 

Pevačica i glumac ne vole da eksponiraju svoje dete i smatraju da će Nina uskoro sama odlučiti da li želi da se slika u javnosti.

 

Pevačica, uz majčinstvo i muzičku karijeru, inače učestvuje i u kampanji Obnovimo sebe,  promoviše duhovne vrednosti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker