Dirljivo

Prisila Kan i Mark Zakerberg ponovo u ulozi roditelja: Nadamo se da neće odrasti prebrzo (FOTO)

0

Prvi čovek Fejsbuka i njegova supruga dirljivim otvorenim pismom poželeli su dobrodošlicu ćerkici Avgust. Paru je ovo druga bebica. Čestitke sa svih strana sveta samo pristižu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čitav svet bio je odušveljen vešću o porođaju supruge osnivača Fejsbuka. Mark je inače najavio kako će nakon rođenja ćerkice odsustvovati barem dva meseca sa posla, kako bi sve vreme ovoga sveta posvetio svojoj porodici.

Rodila se Avgust", objavio je Mark na svom profilu. "Prisila i ja smo toliko srećni što možemo da poželimo dobrodošlicu našoj ćerki Avgust. Napisali smo joj pismu o svetu u kojem se nadamo da će odrasti i takođe se nadamo da neće odrasti prebrzo", kaže Mark u objavi koja za nepun dan već ima više od milion i po lajkova.

U tom pismu, Prisila i Mark objašnjavaju ćerkici kako uprkos obavezama koje će sigurno imati kad odraste, mora naći vemena "da pomiriše cvet", da pročita omiljene knjige toliko puta da počne da izmišlja svoje priče, piše Lepa i srećna. Uz reči "detinjstvo je magično", dirljivo pismo završava se najlepšim izjavama ljubavi!

 

Mark Zakerberg: Možda su mu majice sve iste, ali njegov dom je posve šarenolik... (FOTO, VIDEO)

 

Mark će prvi mesec (po rođenju deteta) provesti s porodicom, zatim se vraća na posao, da bi u decembru proveo ponovo nekoliko nedelja u porodičnom krugu.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker