razvod ili..?

Otkrila sve detalje njihovog odnosa: Progovorila majka Darka Lazića (FOTO)

0

Majka popularnog folk pevača razrešila je celu misteriju

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Ana Sević i Darko Lazić već nedeljama unazad glavna su tema medija zbog brojnih skandala koji ih prate! Naime, nakon što smo prvi ekskluzivno objavili emotivne poruke koje je Darkova supruga slala njegovom kolegi Aci Lukasu, klupko je počelo da odmotava - brojni svedoci njihovih bračnih svađa javno su govorili o onome što su dvoje pevača svim silama pokušavali da sakriju, međutim, bezuspešno.

 

Folker iz Brestača i njegova supruga i dalje o bračnoj krizi ne govore, već se trude da svima dokažu i pokažu kako im u braku cvetaju ruže, pa ni ne treba da čudi što Darkova mama Branka Lazić nije obaveštena o onome o čemu nedeljama unazad bruji cela Srbija.

 

Na očigled svih ju je pitao da li ga voli: Isplivao emotivni snimak Ane Sević i Ace Lukasa koji ona i dalje čuva (VIDEO)

 

- Ja sad prvi put čujem od vas, ne znam o čemu se radi. Ništa ne znam, novine ne uzimam i ne čitam - rekla nam je Darkova mama kada smo je pozvali da proćaskamo o novitetima iz života njenog sina u koje, po svemu sudeći, nije upućena.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker