FOTO

Samo još Marko Jarić i Adrijana Lima su takav primer: Paparaci uhvatili poznatog fudbalera i njegovu bivšu suprugu u neočekivanoj situaciji

0

Nekadašnja zvezda svetskog fudbala i lepa manekenka rastali su se prošle godine, a ona trenutno čeka dete s novim dečkom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

 

Nakon sedam godina braka, velška manekenka Danijel Baks i bivši fudbaler Geri Lineker saopštili su da se rastaju krajem prošle godine.

 

Iako su se razveli relativno nedavno, strasti su se smirile tako brzo da je nekadašnji par danas u veoma prijateljskim odnosima - toliko da ih paparaci svako malo fotografišu zajedno.

 

Krili su ljubav godinu i po dana: Lepa teniserka u vezi s bivšim fudbalerom Partizana (FOTO)

 

Tridesetsedmogodišnja manekenka i njen novi dečko Nejt Grinvold uskoro će postati roditelji, a budućoj mami u poodmakloj trudnoći pomaže niko drugi do bivšeg supruga! Naime, ne samo što oni često odlaze na ručak i piće i provode mnogo vremena zajedno, nego upravo Geri daje sve od sebe da Nejt i Danijel pronađu novi dom u Los Anđelesu.

 

Američki paparaci fotografisali su ih prilikom obilaska luksuznih kuća, kako neobavezno ćaskaju i smeše se. Sjajan primer!

 

1 / 3 Foto: Profimedia
makonda-tracker