foto

Imaju milione i letuju na preskupoj Sardiniji, ali... Paparaci otkrili u kakvom su stvarno odnosu Mirka i Rodžer Federer (FOTO)

0

Poznati teniser sa svojom porodicom letuje na skupom ostrvu. Par je bio opušten i ponašao se u skladu sa osećanjima što su paparaci odmah zabeležili

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je nedavno oborio rekord Gren slema na travi osvojivši osmi trofej, slavni Švajcarac zapanjio je ceo svet, piše Stil.kurir.rs.

 

Naime, Rožer Federer se upisao u istoriju tenisa kao prvi igrač koji je uspeo da osam puta osvoji Vimbldon za ukupno 19. Gren slem titulu. Svi su zapanjeni u kakvoj je formi 36-godišnji Švajcarac.

 

Mirka Federer blistala u beloj haljini od čipke, ali jedan njen potez izazvao je više pažnje od meča na terenu (FOTO)

 

Nakon radne i naporne sezone, došao je trenutak za predah. Kao i obično, svoje slobodno vreme provodi sa porodicom, a Sardinija je njihova trenutna letnja destinacija.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

foto: Profimedia

 

Najnovije fotografije sa letovanja pokazuju samo jedno - Mirka i Federer su jedan normalan i skladan par, koji svoju ljubav čuva daleko od skandala. Iako imaju milione dolara na računu, deluju sasvim prizemno i "kao sav običan svet".

 

Mirka Federer blistala u beloj haljini od čipke, ali jedan njen potez izazvao je više pažnje od meča na terenu (FOTO)

 

Po mišljenju mnogih, 39- godišnja Mirka je primer prave supruge i majke, žene koja ne mari za nametnute ideale lepote već živi svoj život. Ona je prirodna, svoja i ne trudi se da udovolji drugima, već sebi i svom suprugu.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

foto: Profimedia

 

Dok se Federer bori na terenu, Mirka uživa na svoj način: Supruga poznatog tenisera otkrila svoju tajnu (FOTO)

 

Podsetimo, Mirka se do 2002. godine uspešno bavila tenisom, ali je morala da kaže zbogom karijeri zbog povrede stopala. Dve godine ranije upoznala je Rodžera Federera, a nakon povlačenja iz sporta, postala je njegov menadžer.

 

Venčali su se 2009. godine, nakon devet godina veze, a tri meseca kasnije, Mirka je rodila bliznakinje Milu Rouz i Šarlin Rivu, a 2015. godine blizance Lea i Lenija.

makonda-tracker