sve je lakše u dvoje

Ljubav sa kolegom bila je najveći pokretač: Milica Mandić iskreno o svom dečku (FOTO)

0

Iako ne voli da eksponira svoju privatnost u javnosti i dopušta medaljama da govore u njeno ime, Milica Mandić je nedavno otkrila detalje svoje ljubavi sa kolegom Markom Mandićem. 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Život prepun pobeda i poraza je nešto što sportisti veoma dobro znaju i baš zbog toga im je vrlo važna ta posebna osoba sa kojom su u vezi. Milica Mandić, naša zlatna tekvondistikinja nedavno je otkrila detalje svoje veze sa kolegom Markom Đuričićem.

 

Naša reprezentativka Milica Mandić otkriva svoj recept za sreću: Samosažaljenje je najgora stvar!

 

Ona je istakla da nije lako trenirati sa njom, ali da on to savršeno razume.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

A post shared by Milica Mandic (@mandic_milica) on

Ima i lepih i teških momenata, ali nekad je težak period taj koji je presudan. Nisam uvek najsjajnija osoba, pojavi se nervoza pre turnira. Gledate da li ćete pobediti, velika su očekivanja. On kako je to sve prolazio i sam, potpuno me razume", rekla je Milica u emisiji 150 minuta.

Na terenu je lavica, a u haljini izgleda poput misice: Milica Mandić u zanosnom izdanju koje ćete dobro upamtiti (FOTO)

 

Vodeći se devizom: "Sve je lakše u dvoje", Milica ističe koliko joj je važna podrška partnera:

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

A post shared by Milica Mandic (@mandic_milica) on

Bitno je za sportistu da ima stabilnu vezu koja nema toliko uspona i padova. Tu smo on podržava mene, ja podržavam njega i lakše je. Imala sam pored trenera još nekoga na koga mogu da se oslonim".

Milica Mandić: Dečko me u svemu motiviše i podržava (FOTO)

 

 

Umesto pritiska i želje za nadmetanjem, Milica tvrdi da je ljubav sa Marko definitivno nešto najlepše što joj se dogodilo, kao i da se u njenom svetu tekvondo i ljubav ne mogu odvojiti.

Pred karijere i medalja to mi je jedan od najlepših delova ovog sporta. On se vratio tekvandou posle par godina, posle moje medalje, mene je usrećio i ja sam nejga usrećila i cela ta uzajamna podrška znači i meni i njemu."

makonda-tracker