osvojila je njegovo srce

Odavno nije bio ovako lepo raspoložen: Aca Lukas se ni u Beogradu ne odvaja od Branislave

0

Popularni pevač više ne krije vezu sa Branislavom, a dane provode obilazeći pestoničke restorane i uživajući u svakom zajedničkom trenutku.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kada je objavljeno da Aca Lukas ima novu devojku, mnogi nisu mogli da poveruju da je tako brzo pronašao zamenu za suprugu Sonju Vuksanović. Međutim, mediji pišu da je pevač baš zaljubljen i da je novu devojku doveo u Beograd, gde trenutno zajedno borave.

 

- Aca odavno nije bio ovako lepo raspoložen. I pored svih problema koje ima on ne skida osmeh s lica, a sve zahvaljujući Branislavi koja je sve vreme uz njega. Nakon njegovom nastupa na Zlatiboru, gde su i uslikani zajedno, njih dvoje su došli u Beograd, gde zajedno borave. Bukvalno se ne razdvajaju. Dane provode obilazeći prestoničke restorane, a Aca je uoznao Branislavu i sa nekim svojim prijateljima - kaže izvor blizak paru.

 

Detalji razvoda koji je uzburkao javnost: Evo šta je Aca Lukas tražio od Sonje

 

- Baš su u subotu bili u jednom restoranu u Košutnjaku gde su sedeli sa Acinim bliskim prijateljem. Branislava, iako je skoro duplo mlađa od pevača, brzo se uklopila u njegovo društvo. Aca je baš nedavno rekao nekim prijateljima da mu je mnogo lepo pored nje i da ga niko drugi ne zanima - kaže izvor.

 

Otkako je objavljeno da je našao novu devojku, Lukas se nije oglašavao u javnosti.

 

makonda-tracker