blista!

I posle 10 godina, ona je zaljubljena do ušiju: Lepa voditeljka raznežila fanove detaljima s medenog meseca (FOTO)

0

Tijana Prica, šarmantna voditeljka emisije Premijera - Vikend specijal nedavno se zaklela na večnu ljubav svom dugogodišnjem partneru, a nemoguće je primetiti da je ona od tog trenutka još lepša i nasmejanija.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

 

Popularna voditeljka imala je venčanje o kakvom maštaju čak i princeze - ono je organizovano u slovenačkom dvorcu, a sudbonosno da izgovorila je čoveku koji je definitivno njen princ na belom konju.

 

Tijana Prica: Svi detalji romantične veridbe na Maldivima (FOTO)

 

1 / 3 Foto: privatna arhiva

 

Tijana, koja je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, podelila je na svom profilu interesantne fotografije koje su nastale tokom njihovog svadbenog putovanja, ali je svima mnogo interesantniji bio opis jedne od njih.

 

- Jednu deceniju smo bili ljubavni par, 14. juna dobili smo titulu bračnog para, a onda s jednim prezimenom i obeležjem na ruci zaputili se na kratku, ali slatku avanturu - napisala je Tijana.

 

Na večnu ljubav zavetovali su se u dvorcu: Šarmantna voditeljka se udala za dugogodišnjeg dečka

 

- Prešli smo 2.300 kilometara, obišli pet gradova, promenili tri hotela, napravili bezbroj fotografija, dobila sam prvi poklon od muža. Bilo je to medeno bračno putovanje i, ako je suditi po prvim danima braka,lep zajednički život tek sledi.

 

makonda-tracker