ne krije osmeh

Nataša Bekvalac konačno progovorila o vezi s Lukom: Iskreno, nikad nisam bila srećnija

0

Nedugo nakon što su mediji saznali da se pevačica razvodi od Ljube Jovanovića, ona je u javnosti viđena s biznismenom Lukom Lazukićem.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

 

Popularna pevačica, koja je nakon razvoda od direktora Pionirskog grada Ljube Jovanovića uplovila u vezu s beogradskim biznismenom, za Kurir kaže da je u ljubavi ispunjena.

 

Ovo je njeno pravo lice: Fotografija Nataše Bekvalac bez trunke šminke izazvala lavinu komentara

 

Bekvalčeva je u subotu nastupala u jednom šoping-molu, a s njom nije bio njen dečko, sa kojim se nedavno odmarala na Ibici. Iako nije bio prisutan, Nata je progovorila o njihovom odnosu. Na naše pitanje da li je za njen odličan izgled zaslužna ljubav, ona se nasmejala.

- Mogu vam reći da se lepo osećam. Iskreno, nikad nisam bila srećnija. Zaljubljena sam, sve je ful i sve je super! - rekla je Bekvalčeva.

 

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

 

Na pitanje da li je svom dečku posvetila novu pesmu Crta, koju će uskoro objaviti, Nata je kazala da mu još uvek ništa nije otpevala.

 

Zalazak sunca, more, Ibica...Nataša Bekvalac otkrila delić atmosfere u kojoj uživa sa novim dečkom (VIDEO)

 

- Zasad Luki nisam posvetila nijednu pesmu. Nema takve pesme koja bi bila namenjena njemu. A singl koji izlazi uskoro nikako nije za Luku. To je jedna luda i energična pesma i posvetila sam je samo sebi - rekla je raspoložena pevačica.

 

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović razveli su se pre tri meseca, a samo nekoliko dana kasnije Kurir je otkrio da je Bekvalčeva već u novoj vezi, s Lukom.

 

makonda-tracker