odrešio kesu

Burak Ozčivit zna - sve što mlada želi, to će i dobiti: Moja svadba, moje uživanje, moj trošak (FOTO)

0

Iako se popularni par svojski trudi da što više detalja sačuva za sebe, javnost je svakako obaveštena o tome kako će teći najromantičniji dan u životima Fahrije Evdžen i Buraka Ozčivita...

foto: Instagram
foto: Instagram

Pre svega, svadba je zakazana za 29. jun 2017. godine. Burak nije štedeo na organizaciji, ceo trošak podmiruje sam (iako je imao izdašne sponzorske ponude)... Pod devizom - moja svadba, moje uživanje, moj trošak, Burak se svima zahvalio i odrešio sopstvenu kesu, piše Lepa i srećna. Pa tako, tvrde zlobni komentari, svaku mladinu želju dvostruko ispuni.

foto: Instagram

Naime, venčanje i svadbeno veselje biće organizovani u veličanstvenom istorijskom zdanju s kraja 19. veka poznatom pod imenom Sait Halim pašina vila, smeštenom na samoj obali Bosfora na evropskoj strani Istanbula. Danas ta građevina pripada takozvanoj Turističkoj banci i u njoj se odvijaju razna dešavanja bogatih i slavnih, od venčanja i rođendana, do časova joge, tango plesa i bioskopa na otvorenom, a veoma je in i doručak u njegovoj elegantnoj bašti.

 

Burak Ozčivit ne može da izdrži ni dan bez verenice: Džentlmenski potez koji bi kupio SVAKU damu (FOTO)

 

Za zakup tog velelepnog mesta koje podseća na dvorac iz 1001 noći Burak je iskeširao oko 75.000 evra, a po gostu plaća još 150 evra. Lista gostiju je baš impresivna: na njoj je oko 500 imena poznatih osoba iz sveta umetnosti i javnog života (no, svi mediji su kunu da imaju pouzdanu informaciju kako venčanju neće prisustvovati Neslihan Atagul, s kojom mladoženja već tri godine snima strasnu ljubavnu priču "Beskrajna ljubav", i njen suprug Kadir Dogulu, a sve zbog nesuglasica nastalih na početku snimanja).

 

A post shared by Fahriye Evcen (@evcenf) on

U to nije uračunato ukrašavanje sale i stolova, vatromet kasno uveče, muzika, svadbena torta...

 

Ne zna se pouzdano ni koliko košta venčanica koju poznati istanbulski kreator Rašit Bagzibagli već mesecima priprema, ali se veruje da je Bali-beg i za nju izdvojio čitavo malo bogatstvo. ovinari zatim tvrde da par neće ići na medeni mesec u inostranstvo jer Buraka čeka snimanje drugog dela filma "Moj brat", ali je zato za 250.000 evra iznajmio luksuznu jahtu za krstarenje oko grčkih ostrva u Egeju.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Nakon toga čeka ga novi trošak - uređenje doma u kojem će živeti i odgajati decu.

makonda-tracker