O beskrajnoj ljubavi i bračnom životu

Bastijan Švanjštajger: Mi smo jednostavno srećni (FOTO)

0

Trenutno, Bastijan Švajnštajger zbog sportskih obaveza nalazi se u Čikagu, dok je njegova draga Ana Ivanović tokom pređašnjeg dana u svom stilu stigla u rodni grad. Bez obzira na kilometražu koja ih deli, par uživa veliku sreću i ljubav, koja apsolutno ne jenjava...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

To što je Ana Ivanović sama doputovala u Srbiju nije nikakva crvena lampica koja se pojavila u Švajni-braku. Šta više, slavni par povezuje velika ljubav, koju je javnosti malo pojasnio upravo ponosni suprug Bastijan.

Dobro jutro! Nema boljeg početka nedelje, nego kraj moje supruge Ane, potpisao je jednu fotografiju na društvenim mrežama Bastijan, te oduševio planetu jednom prilikom!

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Naime, nemačke medije zapalio je intervju koji je dao Bastijan Švajnštajger o fudbalu, Čikagu, pa i o dragoj supruzi Ani.

 

Nijedna žena ne bi ostala ravnodušna: Bastijan Švajnštajger romantičnom porukom pokazao Ani da je i dalje zaljubljen do ušiju (FOTO)

Najvažnije od svega je to što Ana i ja zaista provodimo mnogo vremena zajedno, i mi smo jednostavno srećni. Šta ljudi govore o nama ili sa kime nas porede, to nas ne dotiče ili nam je manje bitno u životu", kratko i jasno rekao je on, te tako podelio sa svetom svoje parče ljubavnog raja.

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

makonda-tracker