Prvo se poverila mami

Niko nije sumnjao da je baš on zaveo Anastasiju: Ovo je njen novi dečko koji je ludo voleo jednu našu manekenku (FOTO)

0

Nedugo pošto su glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić objavili da u junu staju na ludi kamen, mediji su došli do informacije da i Anastasija ima novog dečka

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Anastasija Ražnatović ponovo je srećna u ljubavi. Ona je u poslednje vreme postala nerazdvojna od Đorđa Kuljića, studentom iz Novog Sada.

 

Nakon raskida ćerke Cece Ražnatović i košarkaša Miloša Teodosića, koji će se 25. juna oženiti glumicom Jelisavetom Orašanin, samo je dečko iz prestonice Vojvodine uspeo da pridobije Tasinu pažnju.

 

Da među njima sevaju varnice, bilo je jasno svima koji su prošlog četvrtka prisustvovali proslavi njenog devetnaestog rođendana.

 

Anastasija je tek napunila 19 godina, a već jasno vidi svoju budućnost: Želim devojčicu koja će da me nasledi


Nema sumnje da se Tasa i Đorđe dopadaju jedno drugom. Svi koji su ih to veče videli zajedno mogu potvrditi da među njima ima hemije. Toliko su bili slatki na njenom rođendanu da su ih prijatelji zadirkivali da su lep par. Njih dvoje ništa nisu potvrdili, ali ni demantovali, samo su se smeškali i uživali u zabavi. Izgledali su opušteno, srećno i zadovoljno, zapravo baš onako kako jedan mladi zaljubljeni par i treba da izgleda - tvrdi naš izvor koji je prisustvovao Anastasijinoj žurki.

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker