kraljica srca

Tajni ljubavni život princeze Dajane: Ovo je bio jedini čovek kojeg je iskreno volele! (FOTO)

0
Iako mnogi smatraju da je princeza Dajana iskrenu ljubav doživela sa Dodijem Al Fajedom, ispostavilo se da je istina dosta drugačija od svega što ste ikada zamišljali.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od smrti princeze Dajane, žene koju je ceo svet voleo, prošlo je gotovo 20 godina. Njen život, ali i smrt ne prestaju da intrigiraju javnost, pa je tako proteklih dana objavljen i novi dokumentarac čiji je autor britanski novinar Martin Bašir, koji je s princezom sad već davne 1996. godine vodio dugačak i intiman razgovor o njenom životu.

 

Flertovanje i tračarenja tokom ukusnih ručkova: Kuvar otkriva s kojom poznatom ličnošću je princeza Dajana REDOVNO uživala, i NEĆETE VEROVATI ko je u pitanju! (FOTO, VIDEO)

 

Film nazvan "Dajaninih poslednjih 100 dana" prikazuje njeno prvo i poslednje leto u svojstvu slobodne žene, ono nakon razvoda od princa Čarlsa i neposredno pre tragične pogibije u automobilskoj nesreći 31. avgusta 1997. godine.

 

U dokumentarcu je prikazana žena koja je pokušavala da pronađu svoj mir i sreću i da spoznaju u kom smeru će se njen dalji život kretati. I još jednom, televizija je pokušala da dočara ko je zapravo Dajana Spenser, princeza koju je ceo svet zvao Kraljicom srca.

 

ELLE donosi pet zanimljivih činjenica iz spomenutog dokumentarca: 

 

 

1. Ljubav njenog života nije bio Dodi Al Fajed, nego pakistanski lekar Haznet Kan

 

Dajana je bila u ljubavnoj vezi s Haznetom Kanom, pakistanskim hirurgom koji je živeo i radio u Londonu. Njihova veza je bila turbulentna i često su je prekidali. Razlog tome nije bio nedostatak ljubavi koju su delili, nego njegovo nepoverenje u budućnost koja ih očekuje.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

Lekar kojeg je Dajana navodno prijateljima opisivala kao "ljubav svog života" bojao se kulturoloških razlika koje su imali, ali i velike medijske pažnje na koju nije bio spreman.

 

Dokumentarac otkriva da su u jednom trenutku Dajana i Haznet imali prilično glasnu i javnu svađu, i to u londonskom Hajd parku. Princeza mu je navodno postavila ultimatum – ili će svoju vezu javno obznaniti, ili je u potpunosti prekinuti. Fatalni lekar očigledno nije imao hrabrosti u meri u kojoj ju je imala lepa Dajana.

 

Životna priča - Princeza Dajana: Burna sudbina engleske ruže

 

U kasnijoj policijskoj istrazi oko njene smrti, Kan je istražiteljima otkrio da je Dajana od njega prikrivala vezu s Dodijem. Poslednje noći njenog života, Kan ju je navodno uzastopno zvao, ali se ona nije javljala. Veruje da je promenila broj telefona i odlučila u potpunosti da prekine kontakt s njim.

 

2. Zamalo da ne upozna Dodija Al Fajeda

 

Dajana je dugo "vagala" kako će i s kim provesti letovanje koje je nažalost bilo njeno poslednje. Dvoumila se između poziva koji joj je uputio Dodijev otac Muhamed Al Fajed, i onog koji joj je uputio Gulu Lalvani, 20 godina stariji biznismen s kojim je ranije izašla nekoliko puta. Lalvani je medijima rekao da je njihova veza bila ljubavne prirode, ali Dajanin prijatelj Roberto Devorik je to negirao i otkrio da je Dajana druženje s Lalvanijem koristila samo kako bi obnovila svoj odnos s pakistanskim lekarom Kanom.

 

Na kraju, prihvatila je Muhamedov poziv i na letovanje u Sen Trope povela i svoje sinove Vilijama i Harija. Tog leta je upoznala Dodija.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

3. Prezirala je medije, ali znala je da ih "okreće u svoju korist"

 

foto: Profimedia

 

Dajana je bila strašno ljuta na svoje prijatelje i porodicu kada bi razgovarali s novinarima. Posebno ju je razbesneo intervju njene majke nakon razvoda od princa Čarlsa. Smatrala je da o svom životu može da priča samo ona, i konstantno se osećala proganjanom od strane medija. Ali, prema informacijama koje dokumentarac otkriva, Dajana je itekako znala da iskoristi medijsku moć, pa i u privatne svrhe.

 

Tragedija koju svet nikada neće zaboraviti: Lejdi Dajana je bežala od paparaca i pobegla je u smrt (FOTO)

 

Tako je, na primer, "igrala igrice" s Čarlsom. Nakon što su sve medijske naslovnice preplavile fotografije rođendanske zabave koju je pripremio za Kamilu, Dajana je uzvratila šetanjem po plaži u bikiniju, svesna da je snimaju paparaci, a namerno je dopustila i da snime poljubac koji su ona i Dodi razmenili na Sardiniji.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

4. Dajana je imala težak odnos s majkom

 

foto: Profimedia

 

U vreme kad je bila devojčica, njena mama, Frensis Šand-Kajd, ostavila je Dajaninog oca zbog drugog muškarca. Dajana je celog života smatrala da njena majka svoj pogrešni životni odabir želi da "ispravlja kroz Dajanu" i forsirala je njen brak s Čarlsom te ju uveravala da on mora da uspe. Nakon njihovog razvoda, protivila se novim Dajaninim vezama, pogotovo ako su u pitanju bili muškarci muslimanske veroispovesti, što je i stvaralo problem u odnosu s hirurgom Haznetom Kanom.


20 godina bio blizu nervnog sloma u velikom broju situacija: Princ Hari otvorio srce i priznao kako se nosio sa smrću svoje majke, princeze Dajane!

 

5. Njen osmeh na fotografiji plesa s Džonom Travoltom je lažan

 

Kultna fotografija na kojoj princeza Dajana pleše s holivudskim glumcem nastala je nametanjem Ronalda Regana i njegove prve dame Nensi. Dajana je na toj večeri želela da pleše s plesačem Mihailom Barišnjikovim, kojeg je smatrala herojem. Ali, kao i mnogo puta do tada, u njeno ime je odlučeno drugačije.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker