iskreno o vezi

Zorana Jovanović obnovila romansu sa fudbalerom: Nikada u životu ne bih živela sa dečkom u Beogradu!

0
Zorana Jovanović pomirila se sa svojim dečkom Danijelom Milićevićem, a izgleda da im sada mnogo bolje ide.
foto: Instagram
foto: Instagram

Modna blogerka Zorana Jovanović otkrila je razlog zašto ne želi da sa svojim momkom Danijelom Milićevićem živi u rodnom gradu.

 

Blogerka Zorana Jovanović se u sredu oko podneva na kratko uključila u Instagram live da proćaska sa svojim pratiocima i odgovori na njihova pitanja, a najviše njih odnosilo se na njenu vezu tridesetjednogodišnjim fudbalerom Genta i reprezentativcem Bosne i Hercegovine Danijelom Milićevićem.

 

Zorana Jovanović odgovorila na negativne kritike: Nije problem u meni
 

Iako nijedno od njih dvoje ne objavljuje zajedničke fotografije, Zorannah je ipak ovaj put pristala da odgovara i na pitanja o svojoj vezi što je začudilo i njene fanove.

 

Jedno od pitanja bilo je da li bi volela da njih dvoje zajedno žive u Beogradu, gde Jovanovićeva ima porodičnu kuću.

 

- Nikada u životu ne bih sa dečkom živela u Beogradu. Ne zato što ga ja ne volim, već sve veze pucaju u Beogradu. Sve veze i svi brakovi koje znam da su ljudi živeli negde drugde, a da su se vratili u Beograd su pukle - rekla je Zorana, a nedugo zatim je morala da prekine uživo uključenje jer se na vratima sobe u kojoj je sedela pojavio Danijel.

 

Belgija joj je sve draža: Zorana Jovanović uživa u vezi sa fudbalerom, a evo šta misli o venčanju

 

- Samo me je pogledao - značajno je dodala blogerka i prekinula Instagram uključenje, koje je pratilo više od 3.000 ljudi.


 

makonda-tracker