Ne mogu da sakriju koliko se vole

Zajedno još od rođendana mlađeg brata Viktora? Upoznajte NOVU DEVOJKU Stefana Živojinovića (FOTO)

0
Sin pevačice Lepe Brene, Stefan Živojinović, pošto je raskinuo sa lepom Doroteom, navodno je veoma brzo uploviu u novu vezu. U pitanju je jedna manekenka...
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Stefan Živojinović, već neko vreme viđa se sa Jovanom Piljom. Jovana je manekenka, sa kojom se Stefan upoznao pre par meseci preko društvene mreže Instagram, od kada su nerazdvojni!

 

Stefan Živojinović u zagrljaju glumice? Ona tvrdi da su samo drugovi, ali OVAJ POSTUPAK govori nešto drugo! (FOTO)

 

Dogovorili su se da vezu kriju od javnosti, međutim, gotovo je nemoguće bilo šta sakriti jer lepotica dosta vremena provodi u porodičnom domu Živojinovića.

foto: Damir Dervišagić

Novu devojku mladić je odmah predstavio poznatim roditeljima, a širem krugu prijatelja na rođendanu svog mlađeg brata Viktora.

 

Već je prošlo godinu dana od najglamuroznije proslave punoletstva: Evo kako je Viktor Živojinović proslavio 19. rođendan (FOTO)

Ona se takođe sprijateljila i sa Aleksandrom Prijović sa kojom se svakodnevno viđa i ispija kafu. Stefan je baš zaljubljen u nju i gotovo se ne odvajaju, čak ju je poveo i na rođendansku žurku Ace Pejovića gde nisu krili koliko se vole. Sve vreme su se ljubili, plesali i posvećivali pesme jedno drugom", ispričao je za Star izvor blizak manekenki.

 

makonda-tracker