Čitav svet pridružio se čestitkama

Princ Vilijam i princeza Ketrin Midlton: Naših 6 godina braka ispunjenih radošću

0
Princ Vilijam i Kejt Midlton venčali su se 29. aprila 2011. godine u Vestminsterskoj opatiji u Londonu. Njihovu ljubavni priču javnost je s velikom pažnjom pratila, što i dalje čini, posebno od kako su njihovi mališani došli na svet i ulepšali njihove živote...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Vilijam upoznao je Kejt 2001. godine. Oboje su sturirali na Univerzitetu Sent Andrejs. Kejt je jednom prilikom priznala da ju je to poznanstvo veoma iznenadilo, te da je u početku bila veoma sramežljiva u njegovom prisustvu.

foto: Profimedia

Dve godine kasnije upustili su se u ljubavnu vezu, koju su čuvali daleko od očiju javnosti.

Mislim da sam bila crvena kao bukla kada sam ga upoznala", izjavila je princeza jednom prilikom, komentarišući njihov početak.

Kejt i Vilijam objavili su vest o veridbi u 16. novembra 2010. godine.

 

Međutim, ceremonija veridbe tada je samo bila obavljena, jer je par zapravo bio veren od 20. oktobra iste godine. Vilijam je zaprosio lepu Ketrin tokom odmora u Keniji. Kejt je dobila prsten koji je pripadao njegovoj pokojnoj majci, princezi Dajani.

Ovo je naše vreme, veoma smo srećni", izjavio je princ povodom veridbe.

Venčanje je bilo kao iz bajke! Čitav svet trudio se da upamti svaki detalj. Tada smo takođe dobili priliku da još malo bolje upoznamo princezinu sestru Pipu.

 

Nastavak pročitajte an idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker