Vremeplov

ZBOG TEŠKOG RASKIDA DANAS OKREĆU GLAVE KADA SE SRETNU: Tanja Savić se pre 14 godina ovom kolegi klela u VEČNU LJUBAV (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Iskreno

27-09-2017 22:53h
Bila je to velika ljubav, steta sto nisu ostali zajedno.

V

10-05-2018 09:04h
Kolko ja znam čovek se zove Darko a preziva Filipović. Kakav Filip?

Gile

12-07-2018 23:48h
Meni je ova Tanja tako dobra da je to strasno!!!

Baki

09-11-2018 11:08h
@Gile
Ma što ona ima glas, karakterističan, komercijalan, takvog nema na estradi i njoj ne trebaju pesmice koje pevaju one silikonske zevalice, njoj treba pesma da razvali, al niko da to provali. Ona kad iz zeze imitira Draganu Mirković to zvuči bolje nego original.

Bane

09-11-2018 10:36h
Taj Tanjin seljačić se ne preziva Jovanović, kako ste napisali, već Jovančević. Zbrzao je na seljačku taktiku, napravio joj dete na brzaka i dok je ona medijima objašnavala da nije planirala tako i da će se vratii u Srbiju on joj pristavi i drugo, gde će sad sa dvoje dece, a svađaju se ko pas i mačka.

Zarko

03-06-2019 21:46h
@Bane
MILI BOZE ALA JE OVAJ SRPSKI NAROD BLENTAV;MOZETE LI VI ZAMISLITI DA SE DIJETE ZOVE NASTJA FILIPOVIC;OD TOLIKO PRELIJEPIHIMENA STA SU OVI DALI DJETETU;NADAM SE KAD NAPUNI OSAMNAEST GODINA DA CE SAMA PROMJENITI IME

Aleksandar

09-11-2018 12:31h
Moze kod mene da dodje sa to dvoje dece,ja bi ih prihvatio
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: