sve ih je iznenadila

Malo je žena koje bi ovako postupile: Suzana Mančić zaprosila Simu, a potom jednim gestom ODUŠEVILA njegove ćerke

0
Lepa voditeljka Suzana Mančić otvorila je dušu i priznala da je potpisala predbračni ugovor kojim je stavila do znanja ćerkama svog partnera da ne želi ništa od njegove imovine.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Voditeljka Suzana Mančić bez problema otkrila je u emisiji Rada sam Rade Radenović da je ona preuzela inicijativu i posle sedamnaest godina veze zaprosila svog emotivnog partnera Simu, kao i da je sve to uradila pred njegovim ćerkama u Grčkoj.

 

Suzana Mančić otkriva SVE DETALJE tajnog venčanja svoje ćerke: Oni su to odavno planirali, ali NIKOME nisu govorili (FOTO)

 

Ona je ispričala na koji način je saopštila Simi da želi da mu bude zakonita supruga, ali i njegovim ćerkama da ne treba da brinu da će im uzeti njegovo bogatstvo.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić, Kurir

 

- Rekla sam: Vreme je da se venčamo. Ustala sam, uzela čašu vina, održala govor kako ljudi treba da se vole, paze, cene. Realno, on je meni mnogo pomogao u odgajanju moje dece, veoma je pažljiv, odgovoran. Rekla sam njegovim ćerkama: Potpisaću predbračni ugovor kojim se odričem sve vaše imovine u Grčkoj, to je imovina vašeg oca i to vama pripada - iskrena je bila Suzana.

 

makonda-tracker