zajedno su spoznali sreću

2 godine uživa u ljubavi sa Matejom Kežmanom, a niko ne zna da ima brak iza sebe: Evo koga je Tara Šumonja bezuslovno volela (FOTO)

0
Mateja i Tara uživaju u skladnoj vezi, a već nekoliko puta se u medijima spekulisalo da će stati na ludi kamen i dobiti bebu
foto: Instagram
foto: Instagram

Bivši fudbaler Mateja Kežman, koji je već dve godine u vezi sa Tarom Šumonjom, a razlika od dvanaest godina ne pretstavlja prepreku u njihovom odnosu.

 

Njih dvoje su ove zime već bili na zimovanju u Gruziji, a sada su ponovo odlučili da uživaju u čarima snega, pa su otputovali na Kopaonik gde se održava prvi "Music Week" festival.

 

Mateja Kežman konačno otkrio: Da li je na putu peto dete?

 

Tara je na svom profilu objavila nekoliko zajedničkih selfija, kao i fotografije planine u kojoj su uživali, dok je Mateja uglavnom objavljivao fotografije na kojima uživa u skijanju.

 

A post shared by Mateja (@kezman888) on

Malo je poznato da je Kežmanova nova izabranica bila u braku skoro pet godina sa svojim vršnjakom Milutinom Perišićem Mutijem. Ona se za njega udala sa samo 19 godina. Nikad nisu živeli zajedno, već su i nakon sklapanja braka ostali kod svojih roditelja. Muti je sada instruktor kajta na Adi Bojani i u Vijetnamu.

 

U vezi su tek godinu dana, a bivši fudbaler nikad nije bio srećniji: Mateja Kežman dokazao da i se nakon razvoda može ponovo voleti (FOTO)

 

 

A post shared by Mateja (@kezman888) on

 

makonda-tracker