Prvi put o tajnoj ljubavi

Teodora Miljković: Viktor i ja uživamo zajedno

0
Glumac Viktor Savić i njegova mlada koleginica Teodora Miljković već su godinu dana u skladnoj vezi koju su vešto čuvali od očiju javnosti, a šarmantna glumica tek je sada rešila da progovori o njihovom odnosu i emocijama koje ih vezuju
foto: Story Press
foto: Story Press

Još od kada je započeo glumačku karijeru, Viktora Savića (33) pratio je glas da je veliki zavodnik, mada je taj segment života vešto izbegavao da javno komentariše. Protiv njegove volje, Viktorov ljubavni život uvek je bio interesantan javnosti, a samim tim i medijima, pa je tako bilo i kada je započeo vezu sa 12 godina mlađom koleginicom Teodorom Miljković, koju je javnost bolje upoznala kroz seriju Budva na pjenu od mora gde je glumila šarmantnu Gabrijelu Gracijano.

 

Iako su u vezi godinu dana, tek nedavno otkrivena je njihova ljubav koju su vešto skrivali od očiju javnosti. Ipak, sreća i zaljubljenost ne mogu se dugo kriti, naročito kada emocije postanu snažne. Iako su krajem prošle godine u medijima već najavljena svadbena zvona za ovo proleće, mladi glumački par još ne razmišlja o ovom koraku, već uživaju jedno u drugom i neguju svoj odnos.

 

Kompletan intervju i ostale tekstove potražite u jubilarnom šestotom broju magazina Story koji će se u prodaji naći od 17. marta.

 

foto: Luka Šarac

 

 

makonda-tracker