nedeljama nisu živeli zajedno

Razvod koji je iznenadio javnost: Dajanina i Žikina ljubav nije izdržala

0
Mnoge je vest o rastanku pevačice Dajane Paunović i producenta Žike Jakšića ostavila bez reči, izuzimajući one koji su od početka njihove romanse isticali da razlika od skoro dve i po decenije predstavlja kamen o koji će se njih dvoje kad-tad spotaći
foto: Ivan Dobričić, Story Press
foto: Ivan Dobričić, Story Press

Brak koji je pre šest godina šokirao, zatim i podelio dobar deo javnosti, o kome se dugo pisalo zbog njegove nekarakteristične prirode, podizao je pokoju obrvu, izazivao šaputanja i negodovanja, a sada je pred krajem. Izgleda da je veza u koju su pre nekoliko godina ušli pevačica Dajana Paunović (29) i producent Granda Žika Jakšić (53) od početka imala težak zadatak, budući da je između njih dvoje razlika čak dvadeset četiri godine. A možda je ta specifičnost bila upravo njihova snaga. Činilo se da je tako sve do pre nekog dana kada je objavljena vest o razlazu ovog para. Kao što je nekada bila šokirana zbog njihove ljubavi, radoznala javnost sada je iznenađena zbog kraha te veze. Upućeni izvori kažu da bračni par već nedeljama ne živi zajedno i da u njihovom odnosu odavno više ništa nije idealno. Navode o konačnom razlazu dodatno je podgrejala informacija da Jakšićeva supruga nije prisustvovala proslavi njegovog rođendana koju je upriličio u Grandu. Da je razvod sve izvesniji, potvrđuje i to što je Žika vodio poslednje izdanje emisije Nikad nije kasno bez burme. O nesporazumima u braku ni on ni Dajana za sada ne žele da govore u javnosti pa su za ove vesti znali tek najbliži prijatelji i saradnici poznatog para.

 

Žika Jakšić nakon razvoda od Dajane: Zaljubljen sam i ispunjen (FOTO)

 

Dajana i Žika dobili su u braku naslednika Dušana koji danas ima pet godina. Mlada supruga producenta uzela je sina za ruku, napustila porodični dom Jakšićevih na Bežanijskoj kosi i preselila se s njim kod svojih roditelja na Banovo brdo. Dok je Žika proslavljao svoj 53. rođendan s kolegama i prijateljima, žurki nisu prisustvovali njegova, i dalje zakonita, supruga kao ni dete. To je, navodno, prisutnim gostima bilo čudno pa su kasnije tokom večeri počeli da zbijaju šale na račun Jakšićevog braka koji je sve duhovite opaske prihvatao vedrog duha.

 

foto: Ivan Dobričić, Story Press

Dajana je ranije pretendovala da se bavi šou-biznisom i izgradi pevačku, a potom i voditeljsku karijeru, ali delovalo je kao da je brak s Jakšićem prilično promenio njene planove. Nesuđena pevačica povukla se iz javnog života i istakla da su suprug i dete njeni životni prioriteti i kako želi potpuno da im se posveti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

foto: Ivan Dobričić, Story Press

Već u 22. godini Dajana je bila do ušiju zaljubljena u svog supruga i tada je istakla da nije planirala venčanje, ali čak ni razlika u godinama nije mogla da je zaustavi da se uda za čoveka koji ju je očarao. Uprkos osudama onih koji su ovaj brak videli kao neskladan, ubrzo je njihova zajednica počela da važi za jednu od čvršćih i solidnijih, gde nema iznenađenja, a ljubav i razumevanje cvetaju. Žika me čuva kao cveće u vazi, govorila je svojevremeno Dajana, ali izgleda da stvari danas izgledaju poprilično drugačije. Indikacije da je njihov odnos uzburkan turbulencijama pojavile su se još prošle godine, ali par je ubrzo opovrgao glasine. Ovog puta, nažalost, razlaz je konačan.

 

Dajana Jakšić posle razvoda: Vraćam se voditeljstvu, ali ne u Grandu (FOTO)

 

Mlađe, slađe, ali i kraće

 

Nina Radulović i Branislav Lečić

 

Voditeljka i glumac još jedan su primer koji je doživeo svoj krah zato što je razlika u godinama bila nepremostiva. Lečić je stariji od Nine tri decenije, a bili su u braku šest godina.

 

Alis Kim i Nikolas Kejdž

 

foto: Profimedia

Razlika od dvadeset godina nije ih sprečila da provedu dvanaest zajedničkih godina pre nego što je u januaru 2016. ipak došlo do neminovnog razvoda.

 

Dina Ruis i Klint Istvud

 

foto: Profimedia

Holivudski star i njegova bivša supruga bili su u braku dve decenije, a razlika između njih bila je čak trideset pet godina. Par se razišao pre tri godine.

 

Ines Katić i Boris Novković

 

Skoro dve decenije mlađoj supruzi poznatog pevača, trebalo je samo četiri meseca da napusti muža, što taj brak čini jednim od najkraćih u regionu.

 

Amber Herd i Džoni Dep

 

Nakon nekoliko godina zabavljanja, Dep se verio sa 23 godine mlađom glumicom. Venčali su se u februaru 2015. da bi već godinu dana kasnije usledio razvod.

 

Aleksandra i Bora Đorđević

Brak dug četiri i po godine okončan je 2015. između poznatog rokera i 28 godina mlađe supruge Aleksandre.

 

Kejti Holms i Tom Kruz

 

foto: Profimedia

 

Zvezda Nemoguće misije proveo je šest godina u braku sa svojom koleginicom koja je mlađa od njega skoro sedamnaest godina. Razveli su se 2012.

 

makonda-tracker