Kruna decenije ljubavi

Tijana Prica: Svi detalji romantične veridbe na Maldivima (FOTO)

0
Tokom odmora na egzotičnoj destinaciji, voditeljku emisije Premijera Tijanu Pricu zaprosio je njen izabranik Bojan Pecić, 14. januara, na desetogodišnjicu romanse koja je počela još u školskim danima
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Voditeljka televizije Pink Tijana Prica (27), i njen partner, bankar Bojan Pecić (27) vezu koju su započeli još u srednjoj školi, ozvaničili su romantičnom veridbom na Maldivima uoči Srpske nove godine, na dan desetogodišnjice svoje ljubavi. Mada su već duže vremena pričali o braku, stvaranju porodice i planirali zajedničku budućnost, šarmantnu voditeljku obuzele su intenzivne emocije u trenutku kada je njen izabranik kleknuo ispred nje i zaprosio je. Putovanje na egzotično ostrvo delovalo je u početku kao samo jedan lepo isplaniran odmor, ali pretvorilo se u avanturu iz bajke. Po povratku u Beograd, kada su joj se slegli utisci, Tijana priča:

 

- Bojan je moj školski drug, najbolji prijatelj i moja jača polovina. Bili smo prijatelji dve godine, a onda smo se na proslavi Srpske nove godine 2007. prvi put poljubili i od tada za nas taj datum više ne predstavlja samo proslavu praznika već godišnjice ljubavi. Ona je počela tiho, tajno, a danas se o njoj priča glasno – priseća se Tijana početka svoje ljubavne priče, i opisuje trenutak kada ju je njen izabranik zaprosio:

 

- Odlazak na Maldive bio je put koji smo dugo planirali kako bismo proslavili desetogodišnjicu veze, a pošto ovo mesto spada u najromantičnije destinacije na svetu, nismo se mnogo dvoumili. Iako su mi naši prijatelji govorili da će me Bojan zaprositi 14. januara, pomalo sam sumnjala jer ništa nije ukazivalo na to. Verenički prsten kupio je u strogoj tajnosti i baš je onakav kakav sam priželjkivala. Dan godišnjice prošao je uobičajeno na plaži i u dugim šetnjama, nije mi se činilo da je nervozan i da nešto smera. Prilikom polaska na večeru, ispred bungalova u kome smo bili smešteni, sačekalo me je iznenađenje koje je vešto krio danima, a sve je organizovao u dogovoru sa osobljem hotela. Romantična večera pod svećama, postavljena na plaži, bila je idealna za to čuveno pitanje i moj odgovor nakon koga mi je na ruci zasijao prsten – kaže Prica i dodaje:

 

foto: privatna arhiva

- Koliko god da se pripremaš, nikada nisi dovoljno spreman za takve trenutke, pa sam i ja bila veoma zbunjena. Kada se prisećam svega toga, bilo je kao u najromantičnijem filmu – s osmehom komentariše ona.

 

Planove za venčanje Tijana je do detalja razradila, a nedavno je pronašla i mesto iz snova. Ipak, građansko i crkveno sklapanje braka biće održano na dve lokacije:

 

- Jednoglasno smo odlučili da imamo dve svadbene ceremonije. Građanski brak sklopićemo 14. juna u Sloveniji, u jednom dvorcu koji se nalazi na malom ostrvu na reci Krki. Na tom čarobnom mestu ostvariću sve svoje devojačke snove o venčanju, a tom činu prisustvovaće samo naši najbliži. Veliku proslavu pravićemo posle crkvenog venčanja, 14. oktobra u Beogradu – kaže buduća mlada i ističe da s nestrpljenjem iščekuje oba događaja.

 

foto: privatna arhiva

 

makonda-tracker