Čarobno

Medeni mesec na Filipinima Andreja Maričića i njegove drage Marije: Oboje uživamo u avanturama! (FOTO)

0
Voditelj Andrej Maričić (37), koji je gledaoce osvojio kao pobednik takmičenja Survivor, i njegova supruga Marija (28) nakon što su se polovinom leta zavetovali na večnu ljubav u manastiru Staro Hopovo na Fruškoj gori, odlučili su da tek sada otputuju na medeni mesec.
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Shodno svojim temperamentima, želeli su da to ne bude uobičajeno bračno putovanje, već višenedeljna avantura koja će ih oplemeniti novim iskustvima. Supružnici će nekoliko nedelja provesti istražujući ostrvsku državu Filipini, bogatu kulturu i tradiciju ove zemlje. Andrej i Marija uživali su i u svim čarima Hongkonga, koji je na njih ostavio veoma prijatan utisak.

Na Filipinima smo odlučili da provedemo medeni mesec i tu ćemo ostati dvadesetak dana. Nismo od onih parova kojima bračno putovanje predstavlja izležavanje na plažama, pa smo i put organizovali u skladu s nekim našim željama.

 

Naravno da se odmaramo, jer šteta je ne uživati na ovakvim mestima, ali mnogo više smo u pokretu i potrazi za svakodnevnim avanturama", kaže voditelj koji zbog prirode posla često ima prilike da upoznaje nove uzbudljive destinacije.

Andrej Maričić: Čak i u džungli bolje je sa suprugom

 

Ipak, ovo putovanje bilo je drugačije, jer mu je društvo pravila njegova supruga.

 

foto: Privatna arhiva

Kada se vratim u Beograd, počeću sa pripremama za snimanje novog serijala Bez granica, a samo 20 dana kasnije dolazim ponovo na Filipine i narednih nekoliko meseci nastavljam kroz Maleziju i Indoneziju.

 

Zato ovaj odmor maksimalno koristimo za uživanje, da se posvetimo jedno drugom i napunimo baterije", objasnio je Maričić koji će po povratku sa medenog meseca duži vremenski period biti razdvojen od supruge.

Osim romantičnih osećanja koja su ga obuzela tokom boravka na Filipinima, na Andreja je snažan utisak ostavilo i tamošnje stanovništvo.

 

foto: Privatna arhiva

Izuzetno volim Filipine i toj zemlji sigurno mnogo dugujem, jer sam zahvaljujući svemu što se ovde dogodilo dobio mogućnost da radim ono u čemu uživam – da putujem i istražujem planetu. Pored očaravajuće i nestvarne prirode, tu su i uvek pozitivni ljudi koji će vam pomoći bilo gde i bilo kada.

 

Iako je siromaštvo vidljivo na svakom koraku, njihova pozitivna energija zaista je nešto što malo gde možete da osetite", zaključuje šarmantni voditelj.

Oženio se Andrej Maričić: Pogledajte kako su mladenci izgledali na crkvenom venčanju! (FOTO)

 

Nakon što je kroz dokumentarne serijale Putevima Indokine, Život sa prirodom i Životinjsko carstvo osvojio srca gledalaca i približio im udaljene egzotične destinacije i njihove kulture, Andrej će se polovinom februara okušati u novoj pustolovini, na kojoj će sigurno nastati ništa manje uzbudljivi snimci od onih koje su gledaoci videli u prethodnim emisijama.

 

foto: Privatna arhiva

 

makonda-tracker