spreman za ludi kamen

U glavi sam razmišljao da li da se ženim ili ne: Stevan Anđelković iskreno otkrio detalje veridbe

0
Iako su već 10 godina u vezi, pevač Stevan Anđelković kaže da je bio veoma uzbuđen kada je trebalo da zaprosi svoju devojku Natašu Ivanović.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

On je prvi put ispričao kako se odlučio na ovaj korak, ali i da je imao rezervni plan ukoliko ona ne pristane.

 

Taj trenutak veridbe za većinu muškaraca je nekako nezgodan. Pitaš devojku: "Da li bi se udala za mene?", a u glavi razmišljaš: "Brate, da li da se ženim ili ne?" Jeste bilo uzbudljivo, nisam klečao, jer smo se nalazili na žičari, mogao sam samo da padnem. Ali vidite, to sam uradio na žičari da, ukoliko kaže: "Ne", mogu da je bacim dole na sneg", priča pevač.

Naš pevač pokušao da sakrije da ju je verio nakon 10 godina veze, IPAK neko je poželeo da obelodani ovaj trenutak (FOTO)

 

Stevan se tokom razgovora osvrnuo na svoju generaciju "Zvezda Granda", koja je pre trinaest godina harala muzičkom scenom Srbije.

 

foto: Dragan Kadić

 

Naša generacija "Zvezda Granda" je ogromnu popularnost doživela, nekoliko puta smo zajedno obišli zemaljsku kuglu i mislim da nijedna generacija to neće doživeti. Ne postoji nijedna osoba koja je bila najuspešnija tokom celog života. Tanja je postigla veliki uspeh, Slavica je takođe imala dobar album, Bane je zablistao u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", Nemanjin album je pokidao, dok je Darko imao mnogo dobar hit "Ona, ona", koji se i dalje traži na nastupima", ističe pevač. 

Šuškalo se da je bio sa Milicom Todorović, a onda se povukao iz javnosti: Evo kako sada izgleda Stevan Anđelković (FOTO)

 

On dodaje da bi organizovao koncert na kojem bi pomirio Tanju Savić sa Darkom Filipovićem i Slavicom Ćukteraš.

 

Tanji, Slavici i Darku, iako su imali nesuglasice, mislim da ne bi bio problem da se sretnu posle toliko godina svi na jednom mestu. Kada bi se okupili, emocije bi bile presudne i ta velika ljubav među nama bi pokazala da sve može da se prevaziđe", rekao je Anđelković.

 

 

makonda-tracker