da li će ljubav opstati?

Prvi test za ljubavnu priču o kojoj bruji region: Da li će romansa Nine Radulović i Filipa Krajinovića opstati nakon ovoga

0
Poznata voditeljka i glumac dokazali su da je bolje rastati se nego ostajati u lošem braku, a njena nova ljubavna priča već je naišla na novi test.
foto: Kurir
foto: Kurir

Nakon razvoda, Nina i Branislav, nastavili su svako svojim putem.

 

Lepa voditeljka vrlo brzo je pronašla utehu u mladom teniseru Filipu Krajinoviću s kojim je viđena u jednom od prestoničkih klubova. Nina je čak i roditelje upoznala sa mladim teniserom, jer je svesna da je javna ličnost o kojoj se piše, pa nije želela da njena porodica iz medija sazna za njenu novu ljubav.

 

Filip Krajinović se odao na Instagramu: Teniser potvrdio da je zaljubljen u Ninu Lečić? (FOTO)

 

A dok je mladi Krajinović bio u Nišu na Dejvis kupu, Nina se provodila sa prijateljicama. Nikad lepša i veselija, Nina je đuskala i pevala sve do ranih jutarnih sati.

 

foto: Damir Dervišagić

Prijateljstvo je u teškim trenucima preraslo u nešto više: Isplivao do sada nepoznat detalj o Nini Lečić i Filipu Krajinoviću

 

Istog dana, glumca Branislava Lečića, paparaco je uhvatio kraj Save, kako sa prijateljima uživa na ručku. A kada je završio, on je vedar i nasmejan napustio restoran, sa telefonom u rukama.

 

Nina Lečić je došla na nastup pevačice Maje Berović, a pitanje je da li će ova Ninina i Filipova razdvojenost ostaviti posledice na njihovu vezu.

makonda-tracker