Uzavrele strasti nakon emotivnog kraha

Nina Radulović: Sve o razvodu i početku nove veze

1
Posle razvoda od glumca Branislava Lečića, voditeljka Nina Rdulović pojavila se prvi put u javnosti sa svojim izabranikom, teniserom Filipom Krajinovićem
foto: Alegra, Instagram
foto: Alegra, Instagram

Popularno televizijsko lice Nina Radulović (30) provela je Srpsku novu godinu u jednom poznatom beogradskom klubu, gde joj je društvo pravio mladi i zgodni teniser Filip Krajinović (24), s kojim je došla držeći se za ruke. Iako nisu javno razmenjivali nežnosti, prisutni su mogli da primete kako je Nina blistala od sreće i da je celo veče igrala. Novi izabranik zanosne voditeljke mlađi je od nje šest godina, a od njenog bivšeg supruga trideset i sedam. Međutim, razlika u godinama ne predstavlja prepreku ovom paru čiji odnos, po svemu sudeći, liči na početak divne romanse.

 

Blistava toaleta koja ističe njenu zavidnu figuru: Ovako odevena, Nina Radulović zablistaće poput prave zvezde u najluđoj noći godine (FOTO)
 

Pre novogodišnjih praznika Nina se nekoliko meseci gotovo nije pojavljivala u javnosti, čvrsto rešena da u miru i tišini prebrodi razvod. Voditeljka koja u svojoj radnoj biografiji ima zabeležene i uspešne pevačke izlete, bila je u šestogodišnjem braku s glumcem Branislavom Lečićem (61), s kojim ima petogodišnjeg sina Lava. Par se sporazumno razveo krajem prošle godine, tako da krah njihovog braka nisu obeležile ružne reči, već kulturan, ljudski razlaz.

 

- Ovom prilikom obraćamo se javnosti da je obavestimo da smo predali dokumenta za sporazumni razvod posle osam godina zajedničkog života. Odlučili smo da zajednički obavestimo javnost o tome zato što je naš brak od početka bio pod medijskom pažnjom i mislili smo da je najbolje da onda i prekid takođe bude javan. Na ovaj korak nismo se odlučili zato što nam je prisustvo u medijima ikada prijalo, već zato što smo svesni činjenice da je u našem braku javnost uvek postojala, pa zato ne možemo ni ovom prilikom da je preskočimo. Svesni da u životu postoje i dobre i loše vesti, mi smo očigledno zatvorili krug, počevši s dobrom, sad moramo da vam kažemo i lošu. Na svu sreću, za nas ona nije toliko loša, jer smo i jedno i drugo civilizovani ljudi, tako da ćemo ostati prijatelji i saveznici u velikom poslu odgajanja našeg divnog Lava – izjavio je poznati par u zajedničkom saopštenju za medije i objasnio razloge rastanka:

 

- Nismo uspeli da održimo zajednicu i pored velikog truda iz, verovatno, uobičajenog razloga – udaljili smo se zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće i tako se lagano otuđili, gotovo neprimetno.

 

Dokaz da su zaista ostali u dobrim odnosima: OVO je fotografija koju je Nina Radulović lajkovala Branislavu Lečiću (FOTO)

 

Nakon razvoda, ovo je prvi put da se Nina u javnosti pojavljuje s drugim muškarcem. Filip Krajinović je član naše Dejvis kup reprezentacije od 2014. godine. Smatraju ga veoma talentovanim teniserom, što dokazuje činjenica da je 2015. godine ušao u 100 najboljih igrača sveta.

 

foto: Alegra, Instagram

 

Što se tiče Filipovog ljubavnog života, on se nije medijski eksponirao i javnosti je poznata samo jedna njegova devojka, hrvatska teniserka Andrea Konjuh. Par je bio u vezi pre nekoliko godina, kada su bili veoma mladi, ali njihova ljubav nije opstala. Andrea je sada udata, ostvarila se u ulozi majke i više se ne bavi tenisom. Nakon te veze, Nina je prva devojka s kojom je Filip viđen u javnosti, u provodu. Međutim, oboje su i dalje poprilično tajanstveni i ne žele da se oglašavaju kada je reč o njihovom odnosu koji po komentarima mnogih nije samo prijateljski.

makonda-tracker