podrška porodice

Sestra Filipa Krajinovića prvi put o njegovoj vezi s voditeljkom: Još nismo upoznali Ninu (FOTO)

0
Bivša supruga Branislava Lečića uživa u novoj vezi sa Dejvis kup reprezentativcem, a sada se oglasila i njegova sestra Katarina.
foto: Dragan Kadić, Fonet
foto: Dragan Kadić, Fonet

Nini Radulović, donedavno Lečić, i Filipu Kraijinoviću niko više ne može da stane na put!

 

Filip Krajinović se odao na Instagramu: Teniser potvrdio da je zaljubljen u Ninu Lečić? (FOTO)

 

Voditeljka koja se i zvanično razvela od glumca Branislava Lečića (61), s kojim ima petogodišnjeg sina Lava, ima podršku čak i porodice svog novog dečka, mladog tenisera koji se trenutno nalazi u Nišu na Dejvis kupu.

 

foto: Kurir

U razgovoru za Kurir to je potvrdila Filipova sestra Katarina Krajinović, koja sa roditeljima živi u Somboru.

 

Nastavak teksta i fotografija pogledajte na sledećoj strani. 

 


Moj brat je trenutno na teniskom turniru. Filipa podržavamo u svemu, ali vas molim da razumete to što o njegovom privatnom životu ne želim da govorim za medije. Ja, kao ni moji roditelji, ne mešamo se u njegov emotivni izbor. To je samo njegova stvar i nas se to ne tiče. Mi smo mu samo podrška, što je i normalno", ljubazno je rekla Katarina.



Ona kaže da Filip redovno dolazi u rodni Sombor, ali da snajku još nije upoznala.

 

On ima mnogo obaveza, maksimalno je posvećen tenisu, ali kući dolazi često. Do sada Nina nije dolazila s njim. Izvinite, ali ne mogu ništa više da kažem o tome. Hvala vam što ste se javili", bilo je sve što je Filipova sestra rekla za Kurir.

foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić


Lepa voditeljka Ninu Radulović, koja je dosad izbegavala da priča javno o vezi sa šest godina mlađim dečkom.


Nemam komentar na to. Više ne želim da govorim o svom privatnom životu i molim vas da imate razumevanja za to", rekla je kratko voditeljka.

Prve paparaco fotografije s novim izabranikom: Nina Lečić i Filip Krajinović uslikani dok su izlazili iz beogradskog hotela (FOTO)

 

Kako se piše, Nina je svog novog izabranika upoznala sa roditeljima. 

 

Nina je oduvek imala iskren odnos sa roditeljima, posebno sa svojom majkom, koja joj je danas najveća podrška. Kako nije želela da roditelji iz medija saznaju sve o njenoj novoj vezi, rešila je da ih upozna. Njima je najvažnija sreća njihove ćerke, pa se nisu preterano bunili zbog ove njene odluke", otkrio je za Blic izvor blizak voditeljki i dodao da je uz Filipa ona uspela da brže prebrodi razvod.

 

makonda-tracker