otvoreno o svim detaljima ljubavi

Raša Novaković: Do 18. godine nisam znao ko je Goca Tržan (FOTO)

0
Pop zvezda Goca Tržan počela je da peva 1994. godine, sa nepunih 20 godina, a njen sadašnji suprug, bubnjar Raša Novaković tada je imao samo šest godina. On otkriva kako je reagovao kada ju je prvi put video uživo, ali i zbog čega je zbog Goce mogao da dobije otkaz.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Do 18. godine nisam znao ko je Goca Tržan. Čuo sam za grupu Tap 011, ali to je slušao moj stariji brat. Kad je ona krčila svoj put, ja sam se igrao u pesku i maštao o starijim ženama. Još kao mali sam znao da će moja žena biti starija od mene. I pre Goce sam imao starije žene. Ma, uvek sam bio starmali", kaže Raša.

Prošlo je 10 godina od tragedije koja je Balkan zavila u crno: Goca Tržan objavila NIKAD VIĐENU fotografiju pokojnog pevača (FOTO)


U Gocu se zaljubio na prvi pogled, a danas imaju više nego skladan i harmoničan brak, pun ljubavi i uzajamnog poštovanja. 

 

foto: Andreja Damnjanović

Nakon spekulacija o razvodu nisu uspeli da izbegnu paparace: Goca Tržan i Raša Novaković uslikani u trenutku koji je sve razjasnio (FOTO)

To je bilo 2004. godine, tada je izbacila pesmu "Haljina". Poželeo sam odmah da joj tu haljinu i skinem. A kad sam je prvi put video uživo, oči su mi zasijale! Poželeo sam da bude samo moja. Kad me je ugledala, prokomentarisala je nešto u stilu: "Je l‘ ovaj mali uopšte zna da svira?" Ja sam za to vreme buljio u nju kao mačak u slaninu. E, posle sam počeo i da je spopadam. Bio sam uporan duže vreme. Mogao sam i otkaz da dobijem u bendu zbog nje, ali, na sreću, postala mi je žena". otvoreno je ispričao Raša.

makonda-tracker