zvanično slobodna

Prijateljstvo je u teškim trenucima preraslo u nešto više: Isplivao do sada nepoznat detalj o Nini Lečić i Filipu Krajinoviću

2
Posle osam godina zajedničkog života, voditeljka i glumac su ozvaničili razvod. Papiri su potpisani pre nešto manje od dva meseca, a sin je pripao Nini, kao i porodični stan u kojem su živeli.
foto: Kurir
foto: Kurir

Voditeljka Nina Lečić konačno je slobodna i sada može bez pritiska da se posveti svom novom dečku teniseru Filipu Krajinoviću s kojim je započela vezu ubrzo nakon razlaza sa glumcem Branislavom Lečićem.

 

Nina i Branislav zvanično razveli početkom decembra bez velike pompe.

 

Prve paparaco fotografije s novim izabranikom: Nina Lečić i Filip Krajinović uslikani dok su izlazili iz beogradskog hotela (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

Prvi put u javnosti nakon razvoda: Branislav Lečić u društvu poznate pevačice

 

- Pošto su se dogovorili da svako krene svojim putem, Nina i Leka su ostali u odličnim odnosima. U novembru, kada su mediji otkrili da se razvode, Branislav je spakovao kofere i napustio njihov dom na Dedinju, a Nina je ostala sa sinom Lavom. mesec dana kasnije razvod je i sudskim putem okončan te su se dogovorili da Nina ostane da živi u njihovom zajedničkom domu sa sinom i da starateljstvo nad detetom pripadne njoj - otkriva izvor blizak Lečićevoj.

 

Nakon što je uslikan sa Ninom Lečić, nije mogao da izbegne medije: Evo šta je Krajinović rekao o emotivnoj vezi sa voditeljkom

 

- Nini su užasno smetale priče u medijima da je ona ta koja je kriva za razvod i da je Leku zamenila mlađim dečkom. Prava istina je da se Filip Krajinović i ona poznaju odranije i da joj se on našao u teškim trenucima, Istina je da se njih dvoje povremeno viđaju, ali Nina o tome ne želi više da priča. Kako je rekla bliskim prijateljima, konačno je slobodna žena i može da dozvoli da ima muškarca u svojoj blizini - priča izvor.

 

 

makonda-tracker