ljubavna bajka

Aleksandra Troicki o braku i trudnoći: Živim najlepši period života!

1
Pošto su jedno drugom izgovorili sudbonosno “da” krajem novembra prošle godine, Aleksandra i Viktor Troicki žive svoju ljubavnu bajku: sa nestrpljenjem iščekuju rođenje bebe
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je sada već u petom mesecu trudnoće, lepa manekenka i glumica supruga prati na svakom turniru.

 

- Ništa mi ne pada teško kada je Viktor u pitanju. Najlepše i najsigurnije se osećam kad smo zajedno. Pored njegovih napornih treninga, uvek nađemo vremena za šetnju i obilazak grada. Što se tiče trudnoće, osećam se odlično i sve mi prija - kaže Aleksandra u intervjuu za Blic, dodajući da postoji strah od porođajam ali, kako kaže, veruje da će u tim trenucima biti najhrabrija.

 

Povukla se iz javnosti, a trudnički stomačić ju je učinio još savršenijom: Ovako Aleksandra Troicki izgleda u petom mesecu trudnoće! (FOTO)
 

Na pitanje kako teku pripreme za doček i da li se zna pol bebe, Aleksandra odgovara:

 

- Trenutno živim najlepši period života i beskrajno se radujem svemu što sledi. Oduvek sam maštala da imam devojčicu. Pol bebe je manje bitan. Važno je samo da sa bebom bude sve u redu - kaže lepša polovina našeg proslavljenog tenisera, tvrdeći da je sigurna da će Viktor biti izuzetan otac.

 

Svi su očekivali fotografiju sa Viktorom, ali zbog ovoga su zaplakali: Aleksandra Troicki se oglasila posle medijske tišine (FOTO)

 

- Viktor je divan čovek, takav je i muž. Presrećna sam jer znam da će biti i najbolji tata na svetu - zaključuje Aleksandra.

makonda-tracker