verovali ili ne

Ako želi da bude princeza, ovo će morati da izdrži: Princ Hari stavio devojku na VEOMA ekstreman test!

0
Mlađi brat princa Vilijama i njegova devojka Megan su u sve ozbiljnijoj vezi, pa je Hari navodno poželeo da je na svojevrstan način "testira", pišu strani mediji.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tridesetdvogodišnji princ Hari i američka glumica Megan Markl u vezi su već sedam meseci, a mnogi upravo lepu TV zvezdu vide kao buduću britansku princezu.

 

Pokušala je da bude jedinstvena i originalna, ali joj nije pošlo za rukom: Evo zašto se ceo svet smeje devojci princa Harija

 

Hoće li ona zaista jednog dana stati pred oltar s njim? Zavisi od toga kako će se pokazati u prirodi, tvrde mediji. Plemić je navodno odlučio da testira njenu ljubav tako što će noć provesti u norveškoj divljini, okruženi opasnim životinjama poput polarnih medveda.

 

foto: Profimedia

Daily Star Sunday javlja da će nakon ovog puta biti jasno da li je tridesetpetogodišnja glumica ona prava za sina pokojne ledi Di.

Hari je uvek govorio da će znati da li je neka devojka ona prava ako je odvede u neku nedođiju i ona preživi", rekao je neimenovani izvor blizak princu. "Odlazak s Megan u takav svet je ogroman test ljubavi."

makonda-tracker