bajka koja traje

Papir mu ne znači ništa: Aca Regina otkrio detalje svoje neobične srpsko-ruske ljubavne priče

0
Frontmen grupe Regina upoznao je 2009. godine, tokom Evrovizije, Ruskinju Kseniju Nikitinu, koja je osvojila njegovo srce. Par danas ima sina Leonida, ali i jednu nesvakidašnju ljubavnu priču...
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

- Ksenija i ja smo se upoznali na Evroviziji, ona je bila deo organizacije. Tada smo imali kontakt, ali smo ga s vremenom izgubili, kako to obično biva. Međutim, posle Evrovizije smo se vratili u Rusiju gde smo održavali mnogo koncerata, to je neopisivo. I nekako 2011. obnovili smo komunikaciju i od tada smo zajedno - kroz osmeh kaže Aleksandar.

 

Muzičar ističe da Ksenija i on nisu u braku, ali se čini kao da jesu.

 

Aleksandar Čović: Što si stariji, sve se teže ženiš

 

- Ksenija mi nije žena, ona je moja devojka, ali kao da smo u braku. Imamo i sina Leonida od godinu i po dana i živimo na relaciji Moskva–Beograd. Iskreno, nekako taj papir više ne znači. Nas dvoje savršeno funkcionišemo i ovako. Čak bih ti mogao reći i da je ta razdvojenost jedna super stvar. Nekako se poželimo, lepše se slažemo, nemamo neke svakodnevne sitne čarke. Ali to tako funkcioniše, duše se raspoznaju, ruska i balkanska, to je neverovatno. Jako su nam slični mentaliteti, samo ruska hrana... to mi nikako ne leži - kaže pevač.

 

 

A photo posted by Grupa Regina (@grupa_regina) on

 

Aca, koji ima četrnaestogodišnju ćerku iz prvog braka, kaže da njegov sin Leonid izgleda kao Rus.

 

- Leonid je super. On je jedan pravi mali Rus, plav je, mnogo je plav i ima svetle oči. Ali duša je naša, balkanska. Leonid je muzikalan i peva na sav glas. Dobro, sada više viče, ali ima tu muzičku crtu. Koliko je fizički Rus, toliko je psihički povukao ovamo. Mnogo voli trube, kad ih čuje, oduševi se. Voli muziku i to me raduje, ali njegova reakcija na trube je neprocenjiva - otkrio je Aca.

 

makonda-tracker