blista od ljubavi

Njihova veza ipak nije tajna: Edita Aradinović srećno zaljubljena u Ognjena (FOTO)

0
Nakon što je objavila fotografiju na kojoj se njenom izabraniku ne vidi lice, mediji su počeli da pišu o njenoj navodno tajnoj ljubavi.
foto: Instagram
foto: Instagram

Frontmenka muzičke grupe Ministarke ističe da svog dečka ne krije od medija i da su joj ovakvi navodi smešni jer se ona njim ponosi.

 

STORY LIČNO Edita Aradinović: Da imam magični štapić preselila bih dečka u Srbiju

 

- U stabilnoj sam i srećnoj vezi. A na toj fotografiji gde mu se ne vidi lice ja sam njega samo zagrlila, pa je to ispalo tako tajnovito, a pre toga sam izbacila fotografiju gde mu se vidi lice, ali to iz nekog razloga nije objavljeno. Verovatno je ljudima mističnost zanimljivija - rekla je Edita kroz smeh.

 

 

Ona je za otkrila i da svog izabranika Ognjena zna ceo život, ali da su tek odnedavno zajedno.


- Ja volim da kažem da smo mi ceo život zajedno, pošto se znamo celog života, a zajedno smo godinu dana. Nismo se nikad družili, moja sestra je išla s njim u odeljenje osam godina u razred i viđali smo se na rođendanskim zabavama kao klinci i posle toga smo se viđali po kraju. Sestra bliznakinja njegovog najboljeg druga iz detinjstva bila je moja najbolja drugarica iz detinjstva i tako, povezani smo na razne načine. Imali smo mnogo bliskih ljudi, a nikada se nismo sreli - ispričala je pevačica.

 

makonda-tracker