muškarac za primer

Retko u javnosti govore jedno o drugom, ali svaki put razneže milione: Bastijan emotivnom porukom o Ani izazvao opšte oduševljenje na Instagramu (FOTO)

0
Nemački fudbaler i srpska teniserka dugo su krili svoju ljubav i izbegavali da pominju jedno drugo. Par je, međutim, toliko zaljuljen da nijedno od njih više ne može da ostanu nemo...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je pre nekoliko dana jedna od najuspešnijih domaćih sportistkinja i prva teniserka koja je dospela do prvog mesta WTA liste pod zastavom Srbije objavila da neće nastaviti sportsku karijeru, brojne poznate ličnosti oglasile su se na društvenim mrežama.

 

Osmesi govore sve: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger svakim izlaskom intrigiraju javnost

 

Teniske zvezde poput Borisa Bekera i Petre Kvitove čestitale su našoj Ani na brojnim uspesima koje je zabeležila, a među onima koji su javno reagovali na njenu odluku našao se i njen suprug Bastijan Švajnštajger.

 

 

Nemački fudbaler najpre je pre dva dana objavio fotografiju s njihovog venčanja istakavši da je za njega najvažnijii trenutak u 2016. godini bilo njegovo i Anino venčanje, a potom juče i kraći tekst o svojoj lepoj supruzi koji je prikupio skoro 140.000 lajkova za manje od 20 sati.

 

makonda-tracker