Presrećna

Godišnjica ljubavi je donela još jednu odluku: Aleksandra Prijović će za medeni mesec odabrati posebnu destinaciju... (FOTO)

0
Srećni par je ovih dana u centru zbivanja. Nakon mnogobrojnih spekulacija, Aleksandra Prijović otkriva da je njihova veza zaista ozbiljna kao i da je lepa pevačica već počela da razmišlja o destinaciji za medeni mesec.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevačica Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip Živojinović nedavno su bili na putovanju iz snova, a ono je definitivno došlo kao šlag na tortu za jednu i više nego uspešnu godinu za ovaj mladi par.

 

Poruka upućena tati fotografijom iz detinjstva: Aleksandra Prijović otvorila dušu (FOTO)

 

Pevačica je još pod utiskom svega što je videla i doživela u Dubaiju, Hongkogu, Tajlandu i Rimu.

 

Bilo je mnogo lepo i zaista nezaboravno. Moram da se zahvalim Filipovoj porodici koja nas je tamo odvela i to putovanje ćemo zauvek pamtiti. U Rimu je bilo prelepo, Filip i ja mnogo volimo taj grad. Tamo smo se osećali najprijatnije. Iako smo proveli samo jedan dan, mi smo ga lepo iskoristili, šetali smo i obišli mnoge znamenitosti", nasmejano je rekla Aleksandra. 

Međutim, lepa pevačica ne krije svoju sreću u ovoj vezi, a sudeći po skorašnjim događajima, Prijovićeva je otkrila i gde bi ovaj zaljubljeni par proveo medeni mesec. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker