Poštovanje i razumevanje presudni su za dobar brak

Upoznajte suprugu Nenada Okanovića, glumčevu veliku ljubav još iz gimnazijskih dana: Ona je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba... (FOTO)

0
Ime supruge Nenada Okanovića je Željana, i sa njom u braku glumac ima dva sina, Danila i Trifuna. Za dobar brak on navodi da je najbitnije poštovanje i razumevanje, i naglašava da se sa svojom dragom nikada ne svađa.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nenad Okanović sa suprugom Željanom u braku je osam godina, ali su u vezi, kako sam navodi, više od 15! Ljubav je jaka kao i prvog dana, jer supružnici očigledno uživaju u braku i porodičnom životu.

 

foto: Ivan Dobričić

Mi smo u braku osam godina, a u vezi smo više od 15. Zavoleli smo se u drugom razredu gimnazije i tad nam niko nije davao šansu. Željana je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba.

foto: Vladimir Šporčić

Imali smo sreću da se razumemo. Znali smo da ćemo se uzeti. I nije presudna samo ljubav, nego i poštovanje koje imamo i danas.

Nenad Okanović: Originalan poklon za sinovljev rođendan

Ne svađamo se, nikad se nije desilo da ne razgovaramo. Smatram da su takvo poštovanje i razumevanje presudni za dobar brak", rekao je ranije Okanović.

makonda-tracker